Запознах се с едно момче преди 3 месеца и половина. Той беше мил, сладък и... доста настоятелен, и така тръгнах с него. Още в началото запозна да ми казва, че ме обича, че никога преди не е изпитвал такива чувства към момиче... Аз не му отвръщах със същото, но след време и аз сякаш започнах да се влюбвам в него - и запознах да му казвам и аз, че го обичам. Живеем в различни градове, виждаме се все по-рядко... и сякаш тръпката изчезна. Не сме си казвали, че се обичаме от сигурно месец, вече не си пишем и не се чуваме толкова често. Не искам повече да съм с него. Но не знам как да скъсам - ами ако наистина ме обича, както твърдеше? Пък и сигурно ще се развика, той е малко избухливв, ще попита дали няма друг, ще каже "Нали уж ме обичаше!"... Не знам как да се справя с тази буря. Предишните пъти като съм се разделяла с някого е било супер кротко, без викове, оставали сме в сравнително добри отношения. На някой случвало ли му се е да се разделя с някого, и другия да се разкрещи, да започне да обвинява? На който му се е случвало - как се справи? Как потуши бурята или просто се разделихте като врагове? Не ми се иска да се получава така честно казано...