Цитирай Първоначално написано от Fiola
Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
Цитирай Първоначално написано от Ани
Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
Магията е изчезнала, няма пеперудки в стомаха... По принцип момичетата нямат грешка в рязането ..

Аз съм на мнение, че хора на повече от 10 км един от друг не могат да бъдат заедно.
Мне съм съгласна. Ако има любов значи има и доверие. Зависи от това колко силни и искрени са чувствата. И моля ти се... България е малка, да не говорим за градовете. Не винаги подходящия човек живее до задника ти...
Имала ли си връзка с човек, който живее далеч? Да, съгласна съм, че може да имаш връзка с човек, който живее далеч, но е 100 пъти по-трудно. Далеч от очите, далеч от сърцето, нали знаеш Трябва наистина много много да се обичате.
Обстоятелствата са такива, че сега в момента имам връзка с човек който е далеч. И не, не е в Сандански, другия край на България, а в Америка. Затова мога да ти кажа, че да - трудно е, но ние сме заедно, обичаме се и ако се разделим причината надали ще е в разстоянието...
Мацко, не всичко е доверие. Важното е да общувате истински! Как общувате ? Чатате си ? Правите телефони сметки за стотици левове и после се хвалите с това ? Не. Това не е любов .. за мен не може да бъде.

Само да питам.. колко често се виждате, как изразявате любовта си?
Съгласна съм, че не всичко е доверие. А ти чети по-внимателно - в момента обстовтелствата са такива, че той е там. След 3-4 месеца ще е тук. А дотогава - връзки от разстояние съществуват, поне за мен ^-^ И да за него съм готова да правя звездни сметки по телефона
Малко или много това променя нещата, въпреки че 4 месеца са много време. Като пристигне искам да ми пишеш и да ми кажеш дали си още на това мнение.

Стига сме писали, че момичето ще ни се обиди :>