- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде могат да ми направят точно такава прическа?? Влез...
Къде могат да ми направят точно такава прическа?? Не е нещо особено...ама не искам при кварталните фризьори...![]()
Припоръчайте ми някъде..където 100% могат да ме направят така.....
ПП Мойта коса е кестенява..м не тъмно руса като на Бекъм..
тоя педал е решил, че може би ще увеличи педалското си излъчване ако се изруси.. и ето, резултатът е налице.. сега всички искат да са като него..
читави момчета не останаха..![]()
nap1lno sam s1glasnaПървоначално написано от oTPoBHa
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако не се изрусяваш - тичай при фризьор
Писна ми да гледам момчета с кичури,момчета с педалски сладникави прически.
Smile!?
Сигурна съм, че навсякъде могат да ти я направят, като гледам вече всяко второ момче е с такава прическа![]()
Абсолютно всеки би могъл
Beckam RuLLzПървоначално написано от NekosiSI
![]()
P.S. колкото и да имитирате Беки няма да го настигнете :P Аз за тва вместо да го имитирам хващам ножицата пред огледалото и сам си прая луди прически.BTW след време гледам такива като тебе искат като моята прическа и почват да ме имитират![]()
сладък е тоя Бекъм, и що да не са останали читави момчета??? Тва че вкуса на някой е по-различен, не го прави по-малко ценен. По темата - навсякъде могат да ти я направят, ти само обясни какво искаш.
SMILE FOR ME NOW
Така и аз мога да те подстрижа..Първоначално написано от NekosiSI
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Първоначално написано от ra4ence
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ми то не изглежда голяма философия....
Иначе...прическата ми се вижда супер тъпа и никак не ми допада![]()
Хехе,ти както си го сътворил това заглавие,ще си помисли някой,че бална прическа искаш.![]()
В действителност,наистина не е нещо,кой знае колко сложно.На места малко по-късо, на други по дълтичко,леко гребенче,стилизиращи продукти и си муцка.![]()
Всеки фризьор би ти направил подобна пострижка.Зависи, колко парички си сколенен да отделеиш.Нали се сещаш обаче,че по-лъскавките салони и по-соленко взимат.Така,че ако не си паралия,не пренебрегвай и кварталните фризьолски салони.Успех.Дано се харесаш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Eла при мене,и аз ще мога това да направя.
Послепис: абе тея момченца, поне в София си ги гледам- много педалска визия- некви дълги коси и отгоре къса коса..абе не мога да го обясня ама е гадно![]()
Е тва мнение ме разби!Първоначално написано от oTPoBHa
![]()
![]()
![]()
Но oTPoBHa е напъъъълно права!
А по темата-че що кварталните фризиори да не могат да ти напраят такава причОска?!![]()
абе т'ва дето казвате,че и кварталните фризьори могат да му я направят не е точно така..зависи от фризьора!Ако иска да стане max добре по-добре да отиде при някой професионалист.Е,вярно,че ще му вземат повече пари,но ако толкова много я иска-ще ги прежали![]()
Човека отдавна си се е подстригалЧет Дек 13, 2007 9:34 pm![]()
Аз до колкото разбрах не искаш да се изрусяваш, а да имаш тая форма? самата прическа ако я занесеш на снимка на цветен принтер или я покажеш от телефона си, могат да ти я направят. По - сигурно е да покажеш точно какво искаш, защото може да не обясниш правилно или да те разберат правилно.
А ако искаш да имаш и тоя цвят... според мен е къна, а не боя
И между другото (с риск да отнеса много майни) на мен тази прическа като форма ми харесва. Няма значение на какъв свят коса се прави. Не мисля, че е п*дераска или каквато и да било..... На мен ми харесва![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ДАПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Бихти препоръчала да отидеш в "Арлет" или "Дима стил".Там са все специалисти, може да ти вземат по-скъпо отколкото при "кварталните ти фризьори", но поне няма да съжаляваш.Успех !!!Първоначално написано от NekosiSI
![]()