.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен
    Град
    Bulgarian Shumen

Качване на килограми

Ами значи искам да кача килограми в областта на туловището-по-специално да скрия ребрата Ами висок съм 1.75-1.79,тежа 54 кг.С тези кила съм от повече от година и каквото и да ям не се отразява на теглото ми.Мен не ми е толкова за килата,колкото когато се гледам в огледалото и изглеждам някакси слаб и последните 3-4 двойки ребра се виждат ясно.Иначе ръцете и краката са сравнително добре,като дясната е доста по-силна и малко по-голяма от лявата ръка.Не си мислете,че не храня или спазвам някакви диети-напротив.Ям кот ми падне и когат съм гладен,но от доста време се тегля през 2 седмици и кантара винаги показва 54кг+-100грама.Та въпроса ми е как да скрия ребрата и да стана примерно 60кг. Благодаря предварително за всякакви съвети!
    ПП-момче съм на 15г

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Значи и аз бях така голяма хрътка бях,обаче почнах 1во футбол и така направих крака (мускули),сега всеки ден помпам лицеови опори по 50 сутрин 50 вечер и съм ок няма грешка.Хем трупам мускули и си прая хубаФо тяло хем си реших проблема,и ти пробвай нищо няма да загубиш

ПП:а за ребрата прави коремни преси там различни упражнения натоварвай гръбните мускули и лека полека ще се оправиш

Поздрави, Ахмед
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Ами аз секи ден в даскало играя тенис на маса Иначе вкъщи от време на време дигам гири,но ще послушам съвета ти и ще започна секи ден да правя коремни преси.Ама с лицевите опори ще е бая зор Но ще опитам де

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Ами аз секи ден в даскало играя тенис на маса Иначе вкъщи от време на време дигам гири,но ще послушам съвета ти и ще започна секи ден да правя коремни преси.Ама с лицевите опори ще е бая зор Но ще опитам де

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Спокойно то просто в началото ще правиш по 5-10 после като се развият мускулите ти ще правиш по повечко Спокойно всичко с времето си
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Ами мерси за съвета,но тука нещо ми заби и съобщението се изпрати 5 пъти :P

Доста ми приличаш на мен - 1.78 54 килограма 15 години :P Та и аз като теб се зачудих за фигурата си и преди около месец почнах лицеви опори и коремни преси и клекове с подскоци Резултата вече е налице - преди правех по около 8-9 лицеви, 20-на коремни и 10-15 клека, сега - 30 лицеви опори, 70 коремни и 35 до 50 кляка Доста е добра тази домашна тренировка сутрин и вечер Хайде успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си