- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Fred Perry outlet
Здравейте на всички!
Не искам да споря никой, просто нека някой да ако знае къде точно в Хладилника и този магазин да кажеНе смятъм че ще стане революция и всеки ще тръгне с Perry
Просто моля за помощ
Благодаря за всяко мнение!
Продавам 3 чифта чорапи на Ben Sherman. Чисто нови. 2 чифта сиви и един чифт черни. Размер 40-45.
Само 20 лв.
Респект за всички участвали в темата. Подробности на ЛС!
Ако искате и снимка да сложа. За не-толкова-коравите ладове, които не са виждали такова чудо.![]()
Grumpy old madman
Първоначално написано от ATAKABG
Специално за тоя аутлет това е 3 тема.
Ебаси фешъните сте. Ама не тези, които питат къде е аутлета, ами кежуълчетата.
Забравяте, че преди всичко човек си носи дрехите, защото го кефят. Е, ясно е, че има разни недоразумения като вас, които се чудят как да покажат кой е по-по-най-тру, но дрехите се носят, защото те кефят/са ти удобни. Останалите причини са доста второстепенни. И какво става като някой просто адски много се кефи на дрехите Фред Пери (а не като атачко, за който очевидно марката е по-важна от дрехата. чист фешън си е това. ), ама няма кинти - търси си аутлет. А вие изядохте човека. Шибани кежуали.
Saatana vittu perkele hate crew!
браво!!Първоначално написано от Boot
Кой е Фред пери...
Аз пък винаги съм си купувал дрехи от най-забутаните дупки.. че и гледам да мина тънко... и Пак съм си красив с тях.
Като видите момчетата с венчетата сигурно ви треперят краката и тогава им кажете че са фешани.Аз лично предпочитам да има повече кавали като вас и да носят пери и тн (все пак това е идеята на кежуал) Много са ми забавни мишки като вас в интернет големи, в реалния живот жалки.Първоначално написано от OtherDimension
и аз имам фред пери, и аз съм от готините ,предстааш ли си![]()
Като видите момчетата с венчетата сигурно ви треперят краката и тогава им кажете че са фешани.[/quote]Първоначално написано от FOOTSOLDIER
О, дам. Специално един такъв, с венчета, тамън няколко, всеки път като го видя ми се разтреперват краката. Ама не от страх
Пък и от другите някак си не ме е страх, защото имам Тех Майти Пауър ъф Кубинка и като им настъпя белите кецки ще се разпищят като жени![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
О, дам. Специално един такъв, с венчета, тамън няколко, всеки път като го видя ми се разтреперват краката. Ама не от страхПървоначално написано от Boot
Пък и от другите някак си не ме е страх, защото имам Тех Майти Пауър ъф Кубинка и като им настъпя белите кецки ще се разпищят като жени[/quote]
Най-много да ти разбия главате крават тъп,бегай дойш кравите
Не шефе,на КАФЕВО смеПървоначално написано от Canis_Dirus
за тва не знам, трябва да се допитам до моя ментор в живота и водач в дебрите на кежуъл културата - the_frog_hunter.Първоначално написано от Canis_Dirus
но в общи линии е тва. също много важно условие е да биеш емота - основен дразнител и конкурент по улиците...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
кежуал !![]()
Ахаххахахх легенди се носят за Библиотеката и бягащите прасета![]()
Ти знаеш ли колко се точеха и ежеха в форума на СЗ и как се заканваха-е на,разказват че е имало локви от кръвПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Ние чакахме на Лъвов Мост ама ги нямаше![]()
Ми щото там имаше едни лепиларчета дет редовно си седят и викам феновете на Цецека редовно дишат лепило и се канеха колко,че ни бият викам-ДАйда отидем там,белкем ме набият анй-послеПървоначално написано от Guttersnipe
![]()
Резултат?Две счупени стъкла на рейс и 30 свине в уплаха
Интернет хулиганПървоначално написано от Guttersnipe
![]()
Не,хулиган зад компаПървоначално написано от Guttersnipe
![]()
Ахахахха магистрала Тракия ли бе,там ли сте се крили![]()
В случайа феновете на Цска се ежеха и псуваха като хамали в форума на СЗПървоначално написано от Domobran
Абе бастун аз бях на Лъвов мост,защото казвахте,че ще сте там,ама явно сте били в невидиме Фред Перита и летящи килимчета,а да забравих че сте коравиПървоначално написано от Guttersnipe
ахахах какъв си ти бе мушмул,виж че не знаеш за какво живееш
ахахах шублер,кои сте вие беПървоначално написано от Guttersnipe
![]()
Свинските ви събратя се хвалиха колко са щели да ни бият на СУ и Лъвов Мост![]()