.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Хах, пак любовен проблем

Такаааа, утре един приятел ( добре, де, познат , все още не го познавам лично ) ще дойде до моя град, за да се видим. Много точно момче, проблемът е, че ме е страх че ще се получи нещо между нас. Имам си сериозен приятел, но почти от 1 месец не съм го виждала, той е в другия край на България. Той ми беше казал да си живея живота него докато го няма, да не се затварям в себе си, а аз точно това направих. Но от вчера реших, че не може така и трябва да се забавлявам. Сигурна съм ,че много добре ще си прекарам с това момче, ще се смеем много и ще е весело. Страх ме е само да не стане 1-2-3 виждания или 1-2-3 бири и да се награбим. Обичам си гаджето, но с това момче много си допадаме - и музика, книги, мислене, дори си се кефим на външност ( той не спира да ми обяснява, че съм сладка).

Знам, че всичко си зависи от мен.
    Все пак не мога да повярвам, че това момче ще си вдигне задника само, за да се видим!
    Да се видя ли с него утре или да си измисля причина да не се състои срещата?
    Искам да се видим, ама не знам какво ще излезне от всичко.
    От друга страна не вярвам да се залюбим , защото и той ще е далеч от мен, а аз не искам още една връзка от разстояние. Не искам и на гаджето да изневерявам.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми ако не си сигурна в себе можеш и причина да измислиш.Или му кажи че не искаш по сериозно от приятелство с него и да се надяваме че ще те разбере.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Не излизай с момчето е моето мнение!

според мен няма по-скучен живот от този, в който човек не поема никакви рискове... но това си е само мое мнение
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    според мен няма по-скучен живот от този, в който човек не поема никакви рискове... но това си е само мое мнение
    ...и дай да скъсам със свястното си гадже заради някакво моментно влечение...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Абе аз пък съм на мнение,че трябва да се видите,няма да те изяде нали?!Пък ако стане нещо значи,е трябвало да стане :P

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Абе аз пък съм на мнение,че трябва да се видите,няма да те изяде нали?!Пък ако стане нещо значи,е трябвало да стане :P
    \/
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Град
    София
    Вижте се, но мисли с главата си СПоред мен трябва да му кажеш в каква ситуация си,без да лъжеш,защото той може да има и други очаквания от теб .. нали така
    Smile!?

Град
    MoHTaHa

Re: Хах, пак любовен проблем

мм според мен няма нищо лошо да се видиш с него,както и с мн други,все пак това,че си имаш приятел не означава,че трябва да си стоиш само вкъщи,когато го няма него...аа ако наистина го обичаш както казваш няма да стане нищо м/у теб и което да било друго момче,ако обаче намериш друг,то тогава не си обичала достатъчно този,с когото си или тои не ти е давал всичко,от което имаш нужда

Мега фен Аватара на sasha_90
    Струва ми се,че не искаш да се срещаш момчето,за да не се поддадеш на някакво страсти и да изневериш на гаджето.Така ли е?Според мен ако си силна иинатлива можеш да устоиш на всякакво изкушение.Освен това една среща не означава,че "ще се награбите".

Аз съм на принципа повече да слушам интуицията и сърцето си (по малко разума). До сега не съм бил подвеждан. Просто направи това, което те кара отвътре. Не го мисли много, защото още повече се оплиташ и се мъчиш. Просто го направи. Послушай себе си!
    Ще те мачкат, когато сам пожелаеш!

http://www.riva.bg/SouL4e

Kakto e kazal seriozniq ti priqtel ne se zatfarqi v sebe si jivei si jivota i napravi s tova mom4e kakvoto ti podskaje sarceto
    -Icko-

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами забавлявай се с момчето .. без да се награбвате бе
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Агррррррр, всичко уж уредихме, разбрахме се за час, място, план за деня.... и мен сън не ме хваща, толкова съм гузна.

Пуснах му СМС да не идва. Не е човешко. В 6 сутринта щеше да си хване влака, за да дойде да ме види!!! 6 часа!!!! А е събота. Той на всичкото отгоре мрази София. На мен ми се отщя всичко.

Май добре постъпих...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си