.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Защо не ги режете?

ме мога да разбера,като не ви кефи някъв коцкар да ви се вре що му давате да се вре,вместо да му биете един шамар?

т.7
    krem4et0

emi ei tai , nqkoi da ni diga samochuvstvieto i da se praim na interesni ... jalko , no e taka
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Че кой е казал, че няма да му бия два шамара?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Че кой е казал, че няма да му бия два шамара?

=D>

Град
    София
    Ха ха
    Ако думите не свършат работа,идва ред на шамара. Никоя жена не трябва да позволява да й се лигавят,свалят,умилкват по просташки начин ! Трябва да имат респект от вас и да ви гледат в очите,а не да се държат дивашки !
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Ха ха
    Ако думите не свършат работа,идва ред на шамара. Никоя жена не трябва да позволява да й се лигавят,свалят,умилкват по просташки начин ! Трябва да имат респект от вас и да ви гледат в очите,а не да се държат дивашки !
    +1 =D>

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Ха ха
    +1 =D>
    +2 =D>

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е вярно.Когато не ми допада някой не го допускам близо до себе си.

Мега фен Аватара на koalka
    Не говори така общо.Виж сега...зависи си от момичето и в това в какво положение се постави.Никога не бих търпяла някакъв идиот примерно и да се опитва да ми се качва на главата, дори и от любов...Докато има момичета, които биха търпяли някой да се държи зле с тях.

От начало с думи ... е като не разбира и шамарчетата мога да "влкюча" ,но рядко деиствам по този начин ... обикновено казвам че сам лезбийка (и обикновенно се фащат)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
    От начало с думи ... е като не разбира и шамарчетата мога да "влкюча" ,но рядко деиствам по този начин ... обикновено казвам че сам лезбийка (и обикновенно се фащат)
    И аз така
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си