преди когато бях по-малък бях откачалка много много не ми пукаше и правех доста дивотии и глупости (кефне ми вечер, хвана мотора през нощта и духна нанякъде) в последствие обаче обстоятелствата се промениха както и аз - станах по отговорен, замислен и уравновесен -понякога толкова че чак се изумявам на себе си. Имаше история с едно момиче в тоя първия период, то наистина доста ме харесваше и тн.. нещата обаче се пообъткаха и скъсахме доста жестоко => станах още по замислен и донякъде затворен. преди около 1 месец и половина тя ми каза че все още има чувства към мен, моито обаче бяха изтинали. както и да е реших да си дадем шанс и открих че все още нещо е останало, но чувствам че тя се чуди защо съм друг. Когато излезем рядко отваряме някоя наистина смислена тема защото мен ме вълнуват работата, заплащането, какво ще стане с мен (университет и тн евентуално), ученето а тя си живее в свой друг до голяма степен безгрижен свят.
как вие бихте реагирали на образ като мен момичета
смисъл не искам да я загубя но докато не си създам една донякъде сигурна ситуация не мога да съм отпуснат, боя се че не може тя да ме разбере, опитах се да и го намекна но не обичам да говоря за проблеми и грижи...