- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам мнение само от females
преди когато бях по-малък бях откачалка много много не ми пукаше и правех доста дивотии и глупости (кефне ми вечер, хвана мотора през нощта и духна нанякъде) в последствие обаче обстоятелствата се промениха както и аз - станах по отговорен, замислен и уравновесен -понякога толкова че чак се изумявам на себе си. Имаше история с едно момиче в тоя първия период, то наистина доста ме харесваше и тн.. нещата обаче се пообъткаха и скъсахме доста жестоко => станах още по замислен и донякъде затворен. преди около 1 месец и половина тя ми каза че все още има чувства към мен, моито обаче бяха изтинали. както и да е реших да си дадем шанс и открих че все още нещо е останало, но чувствам че тя се чуди защо съм друг. Когато излезем рядко отваряме някоя наистина смислена тема защото мен ме вълнуват работата, заплащането, какво ще стане с мен (университет и тн евентуално), ученето а тя си живее в свой друг до голяма степен безгрижен свят.
как вие бихте реагирали на образ като мен момичета![]()
смисъл не искам да я загубя но докато не си създам една донякъде сигурна ситуация не мога да съм отпуснат, боя се че не може тя да ме разбере, опитах се да и го намекна но не обичам да говоря за проблеми и грижи...
Тея неща намекват ли се? Не знаех.
Гониш кариера. Искаш да се реализираш. Искаш бъдеще.
Просто й го кажи!
Как гледам на хора "като теб"?
Уважавам ги. Не съм снобка, но не бих си имала работа с безхарактерен и безперспективен тип.
Пич, казваш всичко в прав текст. Не си убил човек, просто сподели какво те мъчи и вълнува
Иначе и двамата се самоизмъчвате![]()
Smile!?
Ами ако разликата в годините ви е по големичка това е нормално явление.Нормално е да порастваш и да не те вълнуват детските дивотии и да се тревожиш и вълнуваш от по важни в момента неща... И тя ще порасне и ще почне да мисли за неща които наистина са от значение. Тук идва момента, в който трябва да прецениш държиш ли толкова на нея че да я търпиш докато "порасне"? А пък след като тя е влюбена в предишния ти "аз" нищо чудно да не и хареса новия ти "имидж"...
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Да ти кажа предпочитам такива момчета, пред лигльовци, на които целта им е да отидат в близката кръчма и да се напият...
Уважавам хора, които знаят какво искат от живота си и се опитват да го постигнат!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Кажи й го направо!Това не може да се намекне.Ако й намекнеш чрез държанието си, тя ще реши, че абсолютно никакви чувства нямаш.Просто се разделяте и това е.Дали бих харесала образ като теб?Зависи от много неща...Но, ако ми кажеш такова нещо от сорта на "важни са кариерата и работата" ще се разделим и няма да досаждам.Може би и няма да ти се обадя, докато ти не го направиш.
10xПървоначално написано от koalka
![]()
ако тя не те иска...аз те зимам в нас![]()
![]()
...така,сега сериозно-промяната ти е за добро,целите и амбициите-още пове4е.обясни какво искаш,говорете и за нея и за теб ,а не търсете общи теми (такива трудно се намират).ако видиш ,4е ефекта е 0,концентрирай се върху това,което е по-важно за теб.
не се впрягаи толкова много в тези неща като кариера, защото сега си мислиш: "така ще е известно време, докато имам добра заплата" да ама не, после ще искаш още и още.Няма лошо в това да искаш кариера и да се постараеш за това, но съвет от мен, недей да загурбваш любовта заради това не ставаи скучен тип.
здравей Пич!ти наистина заслужаваш мойто уважение!незная на колко години си но виждам че мислиш доста добре и наистина си много повече от поне 1/2 от мъжете на планетата!(де да беше такъв и моя...).
Та на темата - твойта мацка предполагам осъзнава промяната в теб но може би се притеснява да не би да е просто някаква роля която играеш...или просто се държи толкова "детски" защото смята че на теб това ти допада(поне за предишното ти "аз").
моя съвет е да седнеш и да й обясниш че искаш сериозни неща и всичко което каза тук във форума да и го кажеш...мисля че тя ако наистина държи на теб ще е най щастливата мацка на тая земя.
П.с. Малко са хората като теб които могат да признаят грешките си и най вече да кажат че са готови да се борят за едно момиче!
Хм... според мен точно сег аизобщо май не знаеш какво искаш - хем те интересува работата,парите хем пък не искаш да я изгубиш!За такива полужения хората са измислили компромиситеАко си наистина отговорен и пораснал ще можеш да съчетаеш приятното с полезното!Успех! \
/
По този начин, по който се описваш на мен лично мн ми харесваш![]()
kifla при мен няма компромиси! няма такава опция, не трябва да има. на 18 съм. когато излизам с нея не мога просто да поискам 20 лева от нашите, някак си не го чувствам правилно. работя за един пенсионер англичанин, пиша кандидатстуденстки теми, ходя 4 пъти на фитнес и тн.. нямам много време. А и чувствам че преждевременно съзрях психически някак си, наистина от човека който бях преди няма следа почти. А и парите не мисля да си ги харча сам а с нея!!! Иска ми се да ме приемат в университета, да си намеря постоянна работа и да мога да си позволя всяка свободна минута да съм с нея. Но може да се прецака сичко защото усещам че тя почва да се "дърпа" а никак не ми се иска да я вкарвам в моите проблеми. ако и кажа точно това което казах на вас тя би си помислила че го казвам просто така и тн.
Толкова болезнено позната ми е историята,че чак ми се доревава като чета.Поговори с нея.Винаги съм била на мнението,че всички сме хора-все ще се разберем някак си.И дано не е толкова глупава,че да те зареже-няма какво повече да иска-ти си целенасочен,всеотдаен....къ е се скриха мъжете като теб?!![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Тая тема не знам защо пише замо за фимейлс. Момчетата/мъжете могат да си направят доста сериозни изводи от ситуацията на автора. Моите адмирации, аз също съм тръгнал по твоя път и мисля, че това може ад ни носи само активи и ползи, така че съвет от мен (22 м) ако приемаш, разбира се - не се отклонявай от ПРАВИЛНИЯ път заради хора, които не те разбират или се опитват да те отбият оттам. Гледай право напред, към собственото си бъдеще и ти пожелавам много успехи занапред в личната и професионалната сфера!
ПоздравиИ както виждаш, че и хора като нас стават по-ценени от женската част ( а и според мен получават уважение и от мъжете), което според мен може само да те радва. =D>
аз лично обичам момчета, които мислят за по-нататък, имат някакви интереси, така че на образ като теб бих реагирала съвсем нормално. Колкото до момичето, не би трябвало решението ти да учиш и да имаш работа и пари да и попречи да те обича.
SMILE FOR ME NOW