- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най - отзивчив
Кой според вас е най-добрия user, който ви е помогнал в този форум, било то със съвет или нещо друго.Би Било интересно без модераториските username, защотото все пак те са за товаЩе ъпдейтвам имената в 1-вия пост и мисля че няма нужда се прави анкета.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Модераторите имат малко по-различна роля от даването на идеалните съвети по вяко време.
За момента имам 2 фаворитки и те са:
Presley`n`Sum
sexa_na_kompleksa
И двечките са много услужливи и съм сигулна,че наистина помагат по един или друг начин на останалите потребители.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
anito.sl (_LiFe-Stile_)
Първоначално написано от devil_girls_
На първо място,защото притежава страшно много положителни качества.Интелигентна е,помага много с комвентарите си,наистина е важна част от форума.Приятелството е едно,но когато фактите говорят и боговете мълчат.![]()
Аз пък имам желание да прибавя и МusicIsTheKey към класацията.
You are broken, I can fix you...
МusicIsTheKey-определено!
What you give is what you get!
MusicIsTheKey![]()
kael?![]()
МомИче съм!
MusicIsTheKey е моята фаворитка!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
buRn`1n`HeLLи the dark angel
![]()
...MusicIsTheKey...този пък кой е?![]()
![]()
Това не е момче, а момиче и е една от най-стойностните потребителки в този форум, една от малкото, които не са тук, за да флуудят, а за да помагат.Първоначално написано от SuNsEt
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аха...еми добре,щом казвате вси4ки,сигурно наистина е стойностен 4овекПървоначално написано от sherry
...Надявам се не съм подразнила никой с въпроса си
![]()
![]()
Аз гласувам за автораЩом има толкова положителни отзиви за MusicIsTheKey и за нея
, въпреки, че не я познавам
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Извинявай, че се намесвам,но каква е логиката да гласуваш за потреител,който не познаваш по никакъв начин,чиито постове не си чела,само защото другите са избрали...Стадния принцип в случая не мисля, че е успешен избор...Твоя работа.Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
П.С-.нищо лично срещу фаворитката,просто доводите за да получи още един глас,ми се видяха повърхностни.Все пак успех.![]()
май май MusicIsTheKey ще спечели![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Аз номинирам Аз съм Българче..
Просто неговата филантропия да плете интриги и да прави живота ни по-пъстър,също така да клюкарства,са безгранични ..![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
MusicIsTheKey. Tя няма конкуренция...
Ама Боговете като проговорят ония с фактите никакви ги нямаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
По темата: Айс Куийн .. тя къде изчезна?![]()
Nqma po-polezen potrebitel v tozi forum ot MusicIsTheKey !!!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз съм на мнение ,че във всеки един подфорум си има такъв човек!Тя е за музика във раздел компютри също има хора като Foslor съжалявам ако бъркам ника , но той винаги е готов да помогне!В секс също съм забелязал присъствието на доста хора , които дават своите съвети и съветите им определено са на ниво!Аз съм на това мнение единия помага за музика другия за софтуер и хардуер и така нещата са строго индивидуални![]()