.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Обучение в Дания и Холандия

Здравейте! Смятам да кандидатствам в една от 2те страни, тъй като обучението е на ниво, а е безплатно, та търсих информация и разглеждах каталога на интеграл и имам 1 на ум на за някои университети. Има ли някои друг, който се интересува от учение в тези страни или някой, който учи там и може да ни разясни нещата по-подробно. Мерси предварително за всеки отговор.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    безплатно

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Една приятелка замина за Дания и сега учи 1ва година там и е много доволна.
    Да, наистина там обучението е безплатно и нивото е добро.

Преди месец имаше изложение в хотел Радисън, тук в Сф, точно за кандидатстване в чужбина. Погледни този сайт http://www.eshsa.com/ с това мога да ти помогна.

м/удругото ти каква специалност искаш да запишеш?
    МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на babity
    В Холандия не е безплатно! Безплатен обяд няма! Дори и да нямаш такси или да си със студентски заем вашите тука трябва да работят цял месец само за тебе, освен ако не искаш да живееш в кашон и да ядеш въздух.

Имам предвид, че обучението е безплатно. Отделно ти си плащаш учебници, квартири, разходи ...

VQTUR - Право, 100% съм го решила.

Повече от фен Аватара на VQTUR
    ^^ С тази спец не съм особено запозната, но ето какво намерих като сайт за Право в чужбина http://www.internationalmasters.eu/?...FRQSzAodOCIErQ

там има едни книжчици, които се сменят и като цъкнеш в/у тях, ти изписва по-надолу за какво се отнася и има опции, ти ще видиш!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Ами то това е Masters Programme, не трябва ли първо да имам Bachelor? Иначе мерси много за сайта.

Град
    У нас Си (=
    www.orange.bg

Виж тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си