случва се нещо много лошо с мен!
влюбена съм в едно ужасно мило момче, проблема е че той има доста серизона връзка!
уж бяхме само приятели... общи познати, партита и т.н. много ми допадна като характер страхотен е наистина. усетих че нещо при мен не е наред преди няколко вечери когато се засякохме по случайност, в момента в които стоях пред него аз се разтреперих и изпуснах телефона си. тези дни постоянно мисля за него. подхвърляме си по някога разни намеци и така нататък, аз го искам ужасно много стигнах до този извод тази нощ! но ме притеснява факта че... все пак има сериозна връзка! какво да правя? когато сме някъде заедно (с много общи пзонати например) и общувам с него аз постоянно търся контакт, допир до него. веднъж ме държа почти цяла нощ за ръката и това ме зарадва много. знам че може би не би направило впечатление на друг но на мен-да! обичам да ме гушка, за6тото той го прави често когато сме заедно (а ако знаеше само как обожавам да го прави). помогнете ми какво бих могла да направя??
"подари ми" песента на john secada-another day without you, защтото разбра че ми е любима и ми каза "дано когато я слушаш понякога да се сещаш и за мен" какво ще правя сегаааааааааааа H-E-L-P-H-E-L-P

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка