Такаааа, утре един приятел ( добре, де, познат , все още не го познавам лично ) ще дойде до моя град, за да се видим. Много точно момче, проблемът е, че ме е страх че ще се получи нещо между нас. Имам си сериозен приятел, но почти от 1 месец не съм го виждала, той е в другия край на България. Той ми беше казал да си живея живота него докато го няма, да не се затварям в себе си, а аз точно това направих. Но от вчера реших, че не може така и трябва да се забавлявам. Сигурна съм ,че много добре ще си прекарам с това момче, ще се смеем много и ще е весело. Страх ме е само да не стане 1-2-3 виждания или 1-2-3 бири и да се награбим. Обичам си гаджето, но с това момче много си допадаме - и музика, книги, мислене, дори си се кефим на външност ( той не спира да ми обяснява, че съм сладка).

Знам, че всичко си зависи от мен.
Все пак не мога да повярвам, че това момче ще си вдигне задника само, за да се видим!
Да се видя ли с него утре или да си измисля причина да не се състои срещата?
Искам да се видим, ама не знам какво ще излезне от всичко.
От друга страна не вярвам да се залюбим , защото и той ще е далеч от мен, а аз не искам още една връзка от разстояние. Не искам и на гаджето да изневерявам.