.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Това ли е по-важно за вас...?

Бюстът или характера на едно момиче е по-важно за вас?
    Пиша тази тема,защото напоследък форумът взе да бълва от въпроси като:" Малък ми е бюстът,какво да пия за да го уголемя","Искам по-големи цици" и т.н,и т.н...?
    Искам да видя мненията ви по въпроса.
    И защо според вас сегашното поколение се интересува от толкова повърхностни неща?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Характера разбира се неразбирам каква е тази мания сред момичетата за голям бюст.Аз мисля,че едни 90 см обикиколка стигат.Стига сте се оплаквали на мен пък не ми харесват гърдите над чашка 'б'!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Гърдите.

Да и аз това забелязвам и супер много се дразня И аз нямам голям бюст ама не ми пука Има толкова много неща по-важни от това...

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Да и аз това забелязвам и супер много се дразня И аз нямам голям бюст ама не ми пука Има толкова много неща по-важни от това...
    подкрепям те, но опитай да се поставиш на мястото на едно от момичетата във форума .. явно не могат да подтиснат проблема си .. това може би е от възрастта.. доста жени са надживяли този и много други проблеми те са момичета търсещи своя 'отдушник', затова не ги осъждайте, че искат да изглеждат по-добре.. (:
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от 136179
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    подкрепям те но опитай да се поставиш на мястото на едно от момичетата във форума .. явно не могат да подтиснат проблема си .. това според мен е от възрастта.. доста жени са надживяли този и много други проблеми те са момичета търсещи своя 'отдушник', затова не ги осъждайте че искат да изглеждат по-добре.. (:
    Виж сега...Гърдите не са много важни.Ако те са красиви,готини по характер ще ги харесват...Не всички момчета им гледат циците!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    hungry_vampire_f i az s1m kato teb ne mi e golqm bst1t no ne mislq 4e tva e nai - vajnoto
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Разбира се,че гърдите не са най-важни,даже изобщо не са важни.Само повръхностни хора биха казали,че размера на гърдите е от значение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

е, и аз се премирявам с това което имам .. въпреки че винаги съм била максималистка :Р и си мисля че всеки иска това което няма ... една позната с обиколка 105см искала да са й по-малки гърдите ... пречели й ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

е, и аз се премирявам с това което имам .. въпреки че винаги съм била максималистка :Р и си мисля че всеки иска това което няма ... една позната с обиколка 105см иска да са й по-малки гърдите ... пречели й ..
    Think about it..

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Разбира се,че гърдите не са най-важни,даже изобщо не са важни.Само повръхностни хора биха казали,че размера на гърдите е от значение.
    +1

Град
    В страната на вечната лигня =]
    Изобщо не са важни гърдите,важен е характера,щото некой ден ще остарееш и те ще умиснат( ) а характера ще ти остане завинаги.Но пък всяко момче ти зяпа първо гърдите после задника и т.н

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Оф,аз ли съм най-тъпа та не ми пука за това колко са големи гърдите ми Не мога да разбера,каква е тази мания,която е обзела по-голяма част от дамите,които просто изпадат в депресии поради по-малките размери на бюстовете си А знаете ли колко повече неудобства биха ви създали едни по-големи гъди... Вместо да се вайкате за това,което нямате се замислете дали наистина цените,това с което ви е дарила майката-природа,което ви прави по своему уникални и неповторими...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    интересно ми е какво мислят момчетата, все пак те ни "избират"

po princip na vseki gurdite mu sa spored teloslojenieto, tova 4e ve4e naqkoi iskat da im sa po golemi e drug vapros
    estestveno 4e haraktera e po vajen ot gardite, za6toto nqkoe mom4e kato sedne na kafe s pr-ta si s gardite i li 6te si govori
    az li4no ne se kefq na golemi gardi ...

просто на някои момичета акъла не им го побира, че мъжете не гледат единствено циците..

чак сега зацепих, че сигурно нямам гадже, защото съм плоска

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

ave mom4etata vinagi parvo zqpat v cicte, az imam edna averka dete mn harabi po harakter no vsi4ki kazvat 4e ima mn malki cici ili q redqt na ploska d1ska.mn me nervqt takviz izkazvaniq
    cool

естествено, че гледат деколтето, но това ДАЛЕЧ не е най-важното..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Момичетата искат по големи цици за да ги забелязват момчетата,в което аз лично не виждам смисъл. За какво му е на някой момче което ако нямаш цици ще те зареже...

Цитирай Първоначално написано от deninka@
    ave mom4etata vinagi parvo zqpat v cicte, az imam edna averka dete mn harabi po harakter no vsi4ki kazvat 4e ima mn malki cici ili q redqt na ploska d1ska.mn me nervqt takviz izkazvaniq

Е,виж сега-ако говорим за недорасляци(16,17 години)-да-зяпат циците.Но повярваи,по-големите мом4ета и мъже 1.отдавна не ги вълнува толкова дали мацката им 1 метър обилколка балкон,а мн пове4е гледат характера и т.н.;и 2.мн мн пове4е ги вле4е малък,стегнат задник...

Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Цитирай Първоначално написано от deninka@

Е,виж сега-ако говорим за недорасляци(16,17 години)-да-зяпат циците.Но повярваи,по-големите мом4ета и мъже 1.отдавна не ги вълнува толкова дали мацката им 1 метър обилколка балкон,а мн пове4е гледат характера и т.н.;и 2.мн мн пове4е ги вле4е малък,стегнат задник...
    Да,и аз така съм забелязала, затова предпочитам по-големи момчета да не казвам мъже.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera

от личен опит ли го казваш защото аз не съм забелязала тенденцията да се променя с възраста

Гърдите съвсем не са най-важното нещо за една жена, но просто отнема малко време докато го осъзнаеш (говоря от опит). На мен също вече ми е досадно да чета темите за малки цици, но и момичетата, които ги пишат са прави за себе си ( особено ако са на 12- 13 години). Просто момчетата на тази възраст са доста плиткоумни - кефят се на момичета с големи цици и не обръщат внимание на качествата, които притежава едно момиче, което не е надарено в гръдната си обиколка. Лично аз мога да кажа, че всички тези комплекси са породени от желанието на момичето да се хареса на някое момче и да си има гадже, както нейните едрогърди приятелки имат. Разбира се, с времето всичко отминава. Момчетата се осъзнават и започват да търсят истинските качества в момичето до себе си, а момичетата откриват много свои качества, които ги правят по-добри от тези с пищните форми. Просто всичко е от възрастта, затова МОМИЧЕТА ЗАПОМНЕТЕ: НЕ ГЪРДИТЕ ВИ ПРЕВРЪЩАТ В ЧОВЕК И РАЗМЕРА ИМ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ВОДИТЕ ИСТИНСКИ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ! Това, че на 13 се се е*ете по купоните не означава, че цял живот ще останете непожелани. За всяко нещо има подходящото място, подходящия момент и подходящия човек! Дори сега да се смеете на написаното след време ще разберете, че съм била права

Незнам аз лично имам малки гърди но това изобщо не ми пречи даже ми е много готино защото едрогърди приятелки са ми споделяли че е много кофти:
    1.нон стоп им подмятат някви гадости от където и да минат където и да се намират..едва ли е приятно да забелязват само това в теб
    2.изгърбва се стойката..много тежали и т.н.незнам не мога да си представя нещо си отпред да ми тежи..и се радвам че незнам какво е

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    да бе добре.. циците или характера? е че то двете неща нямат нищо общо... за мен пък и двете са важни.. колкото и тъпо да звучи.. и кво като искам големи гърди?еми искам защото мойте не са такива.. и кво? това трябва да говори за липса на характер ли или че той е маловажен? ми не.. не е така пък
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си