.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Любов ли е ?

Много съм раздвоена и не мога да преценя чувствата на моя човек. Той твърди, че ме обича много, но всеки път, когато поиска нещо от мен, а аз не мога да го изпълня, той се нацупва и така докато не получи това,което иска... Спомням си последния път, когато той не беше в града и си говорихме по скайп, той поиска да си включа камерата, а аз бях толкова изморена и ме мързеше да помръдна и му отказах, а той ми го постави като ултиматум - "Или си пускаш камерата, или приятна вечер и повече не ме търси!" Когато му откажа някой път секс, той започва да се държи студено, а в някои случаи става и казва нещо от рода на: "Оффф, тръгвам си, няма какво да правя тука вече..." Кажете ми за нищо ли се тормозя или трябва да направя нещо по въпроса???
    Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    моето мнение е това е пълен боклук които те използва зарежиго това трябва да направиш
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

И според мен те използва..Ако те обичаше толкова много щеше да се съгласява със всяко твое мнение и действие...Зарежи го..
    London Tipton

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И още го търпиш?!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    София
    Кажи м ,че ти си човек. Всеки човек си има права,има си и нерви. АКО не искаш да направиш нещо,никой не е в състояние да те накара. Ако това е неговия начин да бъде с теб и да е щастлив-чрез принуда и тормоз..защото това си е чист тормоз,то тогава нека да ис тормози някоя друга. Ти как мислиш,имате ли бъдеще? А ако заживеете заедно? Какво те чака?
    Поне веднъж направи това,което ти искаш. Една връзка не се основава на щастието само на единия партньор. Основава се на взаимното щастие и взаимната грижа,уважение и мисъл за човека до теб. Той такъв ли е към теб,дава ли ти това,което ти даваш? Това ли е неговата обич? Такава ли обич искаш ти ?
    Дано намериш правилните отговори за себе си \/
    Smile!?

Мега фен Аватара на sasha_90
    На твое място не бих го търпяла.Твоят приятел е тип "мамино момченце" т.е. обича да получава това,което иска,в противен случай се цупи-даже сама го потвърди.Е,кажи ми защо ти е такова момче,което и 20 % не се съобразява с теб.Той е егоист и мисли само за себе си.По-добре го зарежи,за да може да си щастлива,защото с него не си.

Опитай се да поговориш с него.Обясни му,че не ти е приятно да се държи така с теб.Постави му и ти ултиматиум - или престава да се държи по този начин,или "приятна вечер и повече не ме търси!"
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Чудя ти се...Ти си мазохистка...Как може да питаш дали има нещо,за което да се тревожиш?Вместо да питаш и да се ядосваш,защото приятелят ти е тъпанар,бий му шута!!!

mace twoq 4owek e meko kazano idiot ne mu se dawai da te manipolira po toq na4in... sledwa6tiq pyt kato ti kaje ne6to podobno mu otwyrni "ti pyk da ne si edinstweniq na toq swqt?!!" ...4estno ne ti trebe takyw "myj"

Nz tfoq 4ovek ima dosta truden nrav ako naistina te obi4a nqma 4ak tolkova da darji na nqkoi ne6ta 6te te razbira pove4e no toi qvno ne e takav! No ne se ot4aivai moje prosto da e takav harakter "skaran s jivota"
    -Icko-

И сама си го осъзнала,че те използва и,че не те обича.Защо е нужно някой друг да ти го казва?Остави го.Намери си някой ,който ще ти сваля звезди,а не да те кара да му ходиш по акъла и да изпълняваш всяко негово желание,да си те е*е където си иска и когато си иска.Такъв ми е извода за твоя "приятел' от другите ти мнения

Мега фен
    Град
    София
    Държи се с теб эаповеднически ,но това не эначи,че не те обича или нещо подобно.Просто хората са раэлични.Има хора,които приемат човек до себе си като тяхна собственост.Неприятно Просто поговори с него и му олясни,че ти е неприятно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами немога да кажа със сигурност какви са му чувствата, ама май си те използва ... и като не е по неговата... На никой не му е приятно да не става по неговата, ама чак да ти каже "... и не ме търси" ебаси любовта чесно... другия път като ти каже така му кажи, че ако те обича и иска да е с теб, ще остане ако не.... пътя не е единствен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Държи се с теб эаповеднически ,но това не эначи,че не те обича или нещо подобно.Просто хората са раэлични.Има хора,които приемат човек до себе си като тяхна собственост.Неприятно Просто поговори с него и му олясни,че ти е неприятно.
    +1
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    И според мен те използва..Ако те обичаше толкова много щеше да се съгласява със всяко твое мнение и действие...Зарежи го..
    Аз не искам да се съгласява с всяко мое мнение, а искам да не ми налага аз какво да правя по отношение на себе си... Каза ми, че ако не се боядисам руса не можел да ходи с мене, защото не можел да ходи с момиче, ако не е русо... Опитвала съм се да говоря с него, обаче не се получава, той винаги изкарва нещата в негова полза, че той бил жертвата. Много го обичам, ама почва да ми писва от лигавите му истории...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    Аз не искам да се съгласява с всяко мое мнение, а искам да не ми налага аз какво да правя по отношение на себе си... Каза ми, че ако не се боядисам руса не можел да ходи с мене, защото не можел да ходи с момиче, ако не е русо... Опитвала съм се да говоря с него, обаче не се получава, той винаги изкарва нещата в негова полза, че той бил жертвата. Много го обичам, ама почва да ми писва от лигавите му истории...
    сещам се за 2 варианта единият е дикректо му тегли 1 а другият е поговори с него обясни му как стоят нещата и ако продължава по същият начим му тегли ч и кои от каде е има и трети вариянт оставаш с него и му търпиш идиотщините(защото това за мене са идиотщини) и само защото искаш да останеш с него 4-ти вариант няма
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моля!!! Накарал те е да си смениш цвета на косата, защото не може да ходи с брюнетка? Тоя е..........много зле. Аз като съм с рижава и къдрава коса, а мъжа ми харесва тъмнокоси с прави коси? Ама ако ме обича ще ме обича с права, къдрава, зелена, оранжава или синя коса, ще цуни и уважава мнението и желанията ми, ще прави компромиси със себе си. Наистина ли мислиш, че неговото "обичам те" има покритие?

Град
    Пловдив
    Не бих издържала с това "НЕщО" до мен.. с приятеля ми се допълваме и уважаваме всяко решение .. той винаги мисли първо за мен а аз за него .. не си длъжна да го търпиш колкото и да го обичаш ..не му позволявай така да се държи с тебе

Е това със зарязването е най- лошата част, защото аз го обичам много, когато не се държи собственически и си прекарваме много добре заедно и ми е трудно да не съм с него. Ама от друга страна не мога и да го търпя да ми нарежда... Мамка му!Мамка му!Мамка му!

Аз съм по-малка и нямам много опит,но тоя те тормози яко!Иска да си блондинка,поставя ти ултиматум,ако не искаш да му угодиш и куп други подобни неща!!!Този е ужасен и жесток (ако мога така да го нарека).Направо го зарежи!Ти го обичаш,но явно той теб не.Не мислиш ли?Човек,който обича,не прави такива неща.Най-добре му бий дуспата докато е още рано!За да не съжаляваш после!!!

Миличка ти го обичаш но той тебе не защото ако те обичаше нямаше да се държи така с тебе един човек ако обича друг винаги мисли за него винаги когато може се съгласява с него и го подкрепя във всичко съветва го може да ти казва че те обича но съдейки по това което ти разказваш за него той жестоко те залъгва и те кара да правиш това което той иска а не това което ти самата искаш!! Скъсай с него докато не е късно и после не съжеляваш има мн други момчета ще намериш човек който да те обича истински и както той така и ти да си истински щастлива!!!Успех ти пожелавам!!
    П.П Той на колко години е защото по това както се държи и с тизе лигавищини ми прилича на 17 18 годишен ???
    име....парола...вход....и ето че си в твоя измислен живот .....апффф

Мега фен Аватара на koalka
    Не, това не е любов.Или просто е пълен егоист и поне малко не мисли за теб, какво искаш ти и какво те интересува теб...

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    Аз не искам да се съгласява с всяко мое мнение, а искам да не ми налага аз какво да правя по отношение на себе си... Каза ми, че ако не се боядисам руса не можел да ходи с мене, защото не можел да ходи с момиче, ако не е русо...
    omg omg omg omg omg
    ...прави си изводи.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Цитирай Първоначално написано от deesity
    Миличка ти го обичаш но той тебе не защото ако те обичаше нямаше да се държи така с тебе един човек ако обича друг винаги мисли за него винаги когато може се съгласява с него и го подкрепя във всичко съветва го може да ти казва че те обича но съдейки по това което ти разказваш за него той жестоко те залъгва и те кара да правиш това което той иска а не това което ти самата искаш!! Скъсай с него докато не е късно и после не съжеляваш има мн други момчета ще намериш човек който да те обича истински и както той така и ти да си истински щастлива!!!Успех ти пожелавам!!
    П.П Той на колко години е защото по това както се държи и с тизе лигавищини ми прилича на 17 18 годишен ???

На 19 е. Разликата ни е 2 години.

Този е някакъв тъпанар - бии му шута докато не си се влюбила до лудост в него

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си