.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Дали има чувства към мен?

Haresvam si 1 momi4e ot u4ili6te ama ne moga da razbera dali i tq ima 4ustva kym men, za6toto se dyrji mnogo stranno - edin pat q zagovorq i ne mojem da sprem razgovora drug pat q zagovorq i mi otgovarq s 1 duma i si hodi nqkyde iz klasnata staq a tq pove4ko se ligavi sig 6tot se sramuva ne6to ili i az ddz...daite syvet kvo da pravq 4e mn stranna rauta ;]

т.7
    krem4et0

Оцелваш момента, когато й се говори и я поканваш на кафе

може като не и се говори да е ядосана нещо или да има някаква причина може да не е заради теб, покани я на кафе

ами тя и в часовете мн често се кат се обарна към нея гледа в мен ама няма ли друг начин че сам малко срамежлив хаха

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vvvvv
    ами тя и в часовете мн често се кат се обарна към нея гледа в мен ама няма ли друг начин че сам малко срамежлив хаха
    няма друг начин
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами ние как да знаем дали имала чувства...когато е в настроение и си говорите я покани на кафе и ако се съгласи - действай, ако не - ...нз

mi ot sobstven opit znam deistvai kolkoto i da te e strah za da ne sajelqva6 za dumi koito ne si kazal deistvai i kusmet
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

Мега фен Аватара на babity
    защо все нас питате? да не би някой от форумците да ви прилича на баба Ванга?!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-вероятно се притеснява, защото те харесва.

Град
    Търново.... Велико Търново
    ае тука да не е часния форум на баба ванга ( лека и пръст ) .... прогноза за времето не щеш ли ?

kael , малко си грубичък...Въпреки , че мн хора задават подобни въпроси...Аз те съветвам да излезете на кино или на кънки , нещо от сорта и срам не срам да признаеш

Град
    Цитирай Първоначално написано от d0mat4et0
    kael , малко си грубичък...Въпреки , че мн хора задават подобни въпроси...Аз те съветвам да излезете на кино или на кънки , нещо от сорта и срам не срам да признаеш
    ае чесно ли щото аз незнаех .... тфа сарказъм му се вика :P

Toz kael kak moje da ma nervi tolkso mnogo we.Brat ako mojeh 6tqh da mu zabbiq edin 4esno.4avata mn mn mn mn iznervq6t.Ti da ne si gei we ?

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Оцелваш момента, когато й се говори и я поканваш на кафе
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Toz kael kak moje da ma nervi tolkso mnogo we.Brat ako mojeh 6tqh da mu zabbiq edin 4esno.4avata mn mn mn mn iznervq6t.Ti da ne si gei we ?
    ела се проай .... ае брат нещо против гейовете ли имаш ... или некви предрасъдъци....
    ПС тфа че съм дразнещ е пряко свързано с поредното 42342 побликуване на тая тема ( дуг автор , подобни думи , същата идея )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си