.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Кажете ??????????????

Какво подлудява (от удоволствие)вашите полвинки ? Дори и вас ?
    По лесно обясняване как ги предразполагате към секс ? Съжелявам ако има такава тема !!!!!!
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

хахаха Мисля, че не е трудно да предразположиш момче за секс
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Град
    *in a pink dream*

Re: Кажете ??????????????

Цитирай Първоначално написано от M!M!T()
    Какво подлудява (от удоволствие)вашите полвинки ? Дори и вас ?
    По лесно обясняване как ги предразполагате към секс ? Съжелявам ако има такава тема !!!!!!
    moq e "vinagi gotov - kartoF"
    inache , s jest , celuvkiiii ... ne mi e trudno , pyk i si e individualno za vsqka dvoika
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

О-о-о не искам да предразполагам никого!!Просто питам!!
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Цитирай Първоначално написано от M!M!T()
    О-о-о не искам да предразполагам никого!!Просто питам!!
    aha mai o4akva6 mujki otg...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I moq e gotov samo ot edna celuvka stiga da iskam moga da go podludq samo s jestove daje...а мен мн. трудно напоследък може нещо да ме възбуди нз що така...преди умирах за целувки по врата ,ся нищо ама нищо . . . ох ако обаче само ме докосне с ръка отдолу и съм веднага готова...........само така се възбуждам вече...

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    I moq e gotov samo ot edna celuvka stiga da iskam moga da go podludq samo s jestove daje...а мен мн. трудно напоследък може нещо да ме възбуди нз що така...преди умирах за целувки по врата ,ся нищо ама нищо . . . ох ако обаче само ме докосне с ръка отдолу и съм веднага готова...........само така се възбуждам вече...
    Бе не знам за таб, ма аз съм готов
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Град
    София
    Аэ рично винаги съм готова
    В момента нямам постоянен партниор или човек до себе си По-добре ми е така
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Аэ рично винаги съм готова
    В момента нямам постоянен партниор или човек до себе си По-добре ми е така
    Искаш ли да си поиграем?...

Тъй, тъй трябва

Call me
    :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

При всеки е различно.Все едно да питаш "Какво ядат мъжете на закуска?"

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    При всеки е различно.Все едно да питаш "Какво ядат мъжете на закуска?"
    Не ми разваляй харема бре

Айде ся по темата:
    Ами да видя момичето по бельо, по халат след душ, или пък да ме извика в банята докато се къпе, или да почне да ме опипва ммм
    да ми бръкне през крачола, лятото... вднага я почвам ;р
    да се държи като разгонена кучка
    или пък да ми хване ръцете и да почне да се опипва с тях.
    да ми говори мръсно, ама наистина мръсно казано мъжки, а не мръсно както го разбирате вие момичетата.. демек смешно мръсно в повечето случаи :Д
    В разбъркан ред са. който ги подреди печели сокоизтисквачка

И моят е на принципа ''Винаги готов'' :P

Цитирай Първоначално написано от ihkk
    И моят е на принципа ''Винаги готов'' :P
    Бе тъй си мислите!!!!!
    Това е голяма женска заблуда, по дяволите!!!

То и аз съм на тоя принцип, ма ви казах, кое е по-по-най, което може да ме влуди. ТО по вашата логика дай ся като е винаги готов да не се мъчим да напрайм кефа още по-добър.
    Пфу лапета..

Както вие си имате влудяващи за вас неща, така и ние си имаме. Щом сме винаги готови по принцип, шпредставяте ли си ако вкарате малко фантазия, примверно каквото аз изброх, че ме кефи какво ще стане а,...

Затова и става сексуалните изневвери. Щот си мислите, че сте богини..ама има някои момиченца дето са се усетили как стоят нещата и предлагат доста неща в повче, които влудяват момчето ви и хоп естествено то долита на яката пичка дето няма грешка. И после ама що, ама с кво е по-добра тя.. ем как с кво то е очвадно. Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава

Запомнете го това хубаво и дао го схванете както трябва. Опичайте си акъла и действайте...

Няма идеална жена, и 100-процентово задоволен партньор във връзката.Винаго може още И това може тряа вие да се постараете, а не някоя друга и после...

Това, което написх се отнася и за ДВАТА пола. Не дескриминирам никой.
    Благодаря

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами на моя много му харесва, когато издавам еротични звуци близко до ушето му , обича също и когато си играя с малкия герой , обича да се държа перверзно..абе общо взето винаги намирам начин да го накарам да ме иска

Хм.. Купувам си ново бельо, правя му стриптийз, изпълнявам всяко негово нареждане, колкото и перверзно и срамно да е.. Такива работи На мен ми стига да го видя гол до кръста, с дънки и кожен колан :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си