.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Раздел Кофата

Моля да погледнете кофата и да прецените кремчето има ли право да ни заключва темите и да ни ги трие и ако има да обясните защо има право. С тази тема http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=146953 можете да видите тя какво прави, а с тази какво сте ни казали и обещали http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=146955

Супер фен
    Град
    Своге
    we begai we kvi prava,kvi zaduljeniq v koq durjava jivee6?!
    P.P.prava si
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    А аз имам въпрос:
    Защо в раздела "Кофата" всеки може да пише като гост, а в раздел "Здравни Проблеми" и "Секс" никой не може да пише анонимен?Там хората имат нужда от анонимност понякога, докато в раздел кофата там им трябва само за спам, което уж е против правилата, ама както и да е!
    Бих желал да ми отговори alex!
    Alex е говорил по тая тема многократно. Нека ти обясня аз. Преди време, когато можеше да се пише като "Гост" имаше много "злонамерени" хора, които използваха функцията да пишат като "Гост" за да спамят или flood-ят форума. За това функцията бе премахната и ако искаш да си анонимен (което ще е практически невъзможно след 1-2 години...) се регистрираш на ново(с друг "акаунт").
    I'm clean, washed in blood
    Sanctified inside out
    Oh I'm dead to Satan's grasp
    Justified by the cross

Защото това,че раздела е за флууд,не означава,че не трябва да има никакъв контрол.
    Тийновете все още са деца,а този форум е именно за тийнейджъри.

Ако в тема/пост има нецензурни снимки,например,нормално е те да бъдат модерирани.

Кофата е място от форума в което не действат повечето от правилат ана форума. Въпреки това голяма част от тях си действат с пълна сила
    Например на пистата на Ф1 няма ограничения за скорост но ако убиеш някой там ще те арестуват - нали? И тук е така. Дали сме ви повече свобода в кофата но все пак това не значи свободия. Днес например имаше над 10 теми които бяха с 1 или 2 срички в тях - те дори не стават и за кофата и бяха изтрити. Там постоянно вършеят администратори и модератори но както сами разбирате доста по-либерално.

Mortificatiоn777 много добре обясни причините да няма анонимни потребители във форума. Ако искате на всяко смислено съобщение да има по 10-20 спам - можем да го пуснем анонимно отново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си