.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Може ли някои да ми каже

Има ли любов завинаги и какво е вашето мнение по въпроса?

Няма нищо вечно

Град
    София
    Любов има и е кратковременна
    Smile!?

любов има само 3 години после няма нищо (някаде го бях чел )

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    любов на този свят няма ние сме измислили това понятие всъщност това което наричаме любов е чисто и просто инстинкт за съхраняване на видът
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Има любов, естествено, само че доста трудно се намира истинската, а още по трудно е да я запазим

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма нищо вечно на този свят,любовта може и да я има,но само в началото после просто се привързваш към даден човек или просто си с него понавик.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Dam poprincip nqma ni6to ve4no no kato se vlubi6 ti se iska da e zavinagi za6toto e prekaleno hubavo
    -Icko-

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ima ima
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Rano ili kasno horata si pisvat...a i lubovta ne moje da trae ve4no

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Има любов, естествено, само че доста трудно се намира истинската, а още по трудно е да я запазим
    мога да ти изредя поне 6 книги и 10 научни иследвания който казват същото като мен
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ima ima
    Има,но трябва 1во да срещнеш истинската любов,която мисля,че много трудно се открива и след това да просто да я запазиш . А който мисли,че вечната любов не съществува,може би не е срещнал все още истинската си любов

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alex4o
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ima ima
    Има,но трябва 1во да срещнеш истинската любов,която мисля,че много трудно се открива и след това да просто да я запазиш . А който мисли,че вечната любов не съществува,може би не е срещнал все още истинската си любов
    или вече е бил прекалено нараняван за да може да повярва че има токова нещо наречено любов

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Всички сме били наранявани, това не може да е основателна причина. Вярвам в любовта като цяло, дали има такава, която да е forever and for always... това вече не мога да кажа, но съм склонна да мисля, че е въможно да продължи вечно... само, че се трансформира в друга форма...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Аз вярвам в любовта въпреки че още не сам я срещнала,но за това дали може да е вечна ми е доста трудно да кажа.Все пак тъи като сам оптимиска мисля че ако двама души се обичат наистина истинки,тяхната любов ще остане завинаги.Е,чувствата между двамата може да по избледнеят,но не мисля че може да изчезнат напално
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Мега фен Аватара на koalka
    Има, но любовта се променя.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Определено има ! Но друг е въпроса .. че на по 15 16 17 години .. не сте я намерили това просто е много голямо привличане по някого ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си