- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли някои да ми каже
Има ли любов завинаги и какво е вашето мнение по въпроса?![]()
Няма нищо вечно
любов има само 3 години после няма нищо (някаде го бях чел )![]()
любов на този свят няма ние сме измислили това понятие всъщност това което наричаме любов е чисто и просто инстинкт за съхраняване на видът
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Има любов, естествено, само че доста трудно се намира истинската, а още по трудно е да я запазим![]()
Няма нищо вечно на този свят,любовта може и да я има,но само в началото после просто се привързваш към даден човек или просто си с него понавик.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Dam poprincip nqma ni6to ve4no no kato se vlubi6 ti se iska da e zavinagi za6toto e prekaleno hubavo![]()
![]()
![]()
-Icko-
ima ima![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
мога да ти изредя поне 6 книги и 10 научни иследвания който казват същото като менПървоначално написано от MoHuTo
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
или вече е бил прекалено нараняван за да може да повярва че има токова нещо наречено любовПървоначално написано от alex4o
![]()
![]()
Всички сме били наранявани, това не може да е основателна причина. Вярвам в любовта като цяло, дали има такава, която да е forever and for always... това вече не мога да кажа, но съм склонна да мисля, че е въможно да продължи вечно... само, че се трансформира в друга форма...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз вярвам в любовта въпреки че още не сам я срещнала,но за това дали може да е вечна ми е доста трудно да кажа.Все пак тъи като сам оптимиска мисля че ако двама души се обичат наистина истинки,тяхната любов ще остане завинаги.Е,чувствата между двамата може да по избледнеят,но не мисля че може да изчезнат напално![]()
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Определено има ! Но друг е въпроса .. че на по 15 16 17 години .. не сте я намерили това просто е много голямо привличане по някого ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<