- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намигане
хах, не си му противна, то това е ясно![]()
а иначе, то... и аз имам тик на дясното око и много намигам, направо съвестно ми става, като си помисля как си говоря там за нещо и изведнъж - хопдаже по едно време бе бъзикаха за тва
![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
Не си му безразлична,ама 'к'ви умни хора има' не е реално.:P
ахахахахахаах лелелеле ще ме скъсаш от смяхПървоначално написано от Queen_Victorya
![]()
![]()
Работех в 1 заведение,когато влезе 1 мъж седна на масата и си поръча зе пиене.Когато отидох да му занеса поръчката ,той почна да ми намига,нищо не казах.Но всеки път като погледнех към масата му той ми намигаше.Накрая не издържах ,отидох при него и му казах: " Виж кво, ако още 1 път ми намигнеш такъв ще ти отвъртя ,че ще паднеш "![]()
Оказа се,че човека имал нервен тик
![]()
Нищо лично
Другия път като ти намигне,намигни му и ти
![]()
По-добре пияна до бара,от колкото права пред мивката
момчето, за което аз говоря няма никакви тикове.....така че не нужно да правите тези сравнения!Първоначално написано от aneto_666
и на мен ми са е случвало нещо подобноПървоначално написано от kotity
един съученик само ми намигаше и кат го питам дали бе харесва...мълчи мълчи и изтръси едно смотано не
момчета...въри ги разбери
![]()
![]()
До колкото си спомням написах "Нищо лично ".Къде съм споменала ,че въпросното момче има тикове???След като си толкова обидчива и не търпиш чуждо мнение,защо пускаш теми ???
не че съм обидчива, но както виждаш тука половината от хората, които пишат само се заяждат с мен и затова!Вече от всеки очаквам само да се заяде!Първоначално написано от aneto_666
Наред с положителните,винаги ще има и отрицателни мнения.Бъди подготвена за това,и не се впрягай толкова.![]()
blagodarq vi za otgovorite.....dano da ste pravi
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
+1 и понякога се плаща от себе си да не давам някфи андежди на някойПървоначално написано от Apostola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се плаши толкова, няма страшно!Първоначално написано от Ifan4o
Ти си още по-малко интресна... Тези теми са за : www.maloumni.com ... без да се обиждаш,но... Попитай някоя приятелка за това,недей да занимаваш тук над 500 души с твоите глупости...Първоначално написано от malkata_f
ама не забравяй, че никой на сила не съм накарала да отговаря.....като не съм ти интересна кво пишеш тогаваПървоначално написано от freedom
![]()
ako ne q haresva6e nqma6e da obra6ta nikakvo vnimanie![]()
Такъв въпрос направо за "Господари на ефира"Първоначално написано от malkata_f
По темата едно момче щом ти намига,значи те сваля,мила
![]()
Абе какви са тия глупави въпроси?Той ако момичето му е неприятно изобщо няма и да я погледне каму ли пък чак и да и намигне
![]()
как ве то като ти намига момиче значи че те мразиПървоначално написано от kifla
как ще ти намига тя ти дан си някъв горски цар е
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
само за едното намигване цяла тема...цт цт цт
А ако ти направи комплимент , ти ще получиш удар![]()
Мисля , че и да те харесва не е до чак толкова голяма степен(поне все още) , че да стане нещо по-така...мое мнение
И к'во толко' се раздразни аз така и не разбрах...
Не винаги всички са мили и благи...
Друг път обсъждай тази тема с приятелки,ако нямаш захващай се да си намираш
Айде чао ти![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
хах ... ако му беше противна нямаше да намига камоли да я поздравява . .
мога да кажа, че едно намигане нищо не значи, нито че си му противна, нито че не си! понякога като си вървя и мисля или говоря за нещо и отсреща някой ми се усмихне или намигне аз отговарям машинално със същото без да мисля дали ми е противен или не...
Няма начин да си му противна...Бивши гаджета ли сте?![]()
Just haters make me famous! εĭз
не не сме били гаджета, ние се познаваме съвсем бегло....само това е!Първоначално написано от CuRly Doll