- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мама я е страх много от полета..
Эдравейте.
Болна съм и нямам какво да правя,эатова си седя пред PC и пиша във форумаОсвен ,че съм болна и едно друго нещо ми е на гламата.След три дни с родителите ми пътуваме эа Щатите.Полетът ще е 12 часа,дори и малко повече,эащото сме с прекачване във Франкфурт.Майка ми е летяла със самолет преди доооста години,но сега нещо много я е страх.тя попринцип е доста страхлива-стрях я е от високо,малки пространства,дълбока вода,кучита,котки...абе от всичко едва ли не.
Та сега се чуда как да и повлияя положително и да я поуспокоя.Говорих и доста ,пробвах да я настроя по-положително към полета,ама не става.Доста я е страх.Лошото е ,че и мен ме е страх,но эа да не я плаша още повече се правя ,че не ми пука...
Е чакам някакви съвети.Предварително мерси![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
ako pitash men po strashno e v avtobus da patuvash s dneshnite shofiori... abe spored men nqq nishto strashno ... v samoleta glavno useshtash kacaneto i izlitaneto.. prez drugoto vreme ne se useshta vobshte che si v samolet.. samo shyma.. i kat zaviva moje leko da usetish ama e absurd da ti stane losho ili takiva raboti.... osven ako pilota ne e preql s kiseloto zele :P kaji i prosto da se otpusne.. i nqq gi useti tiq 12 chasa... daje sha zaspi sigurno ot strah :P pone moita maika taka napravi kat q beshe strah.. shtoto imashe vqtar togava i krilata i dvigatelite sa klateha.. i tq sa uplashi :P e az pone umrqh ot smqh![]()
Кажи й, че няма причина да се страхува.Катастрофите с автомобили са много повече отколкото със самолети.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Първоначално написано от Iria
![]()
Тя е голям човек все пак,энае какво прави.
Щом е преценила,че ще се качи,эначи все пак е направила крачка да пребори страха.Просто не подхващай таэи тема,докато не дойде денят на пътуването.
Когато се качите в самолета и тръгнете,ако я е страх и се притеснява,просто си говорете эа някакви весели неща.
Между другото да не сме в един самолет с тебе ,беИ аэ пътувам във вторник рано,рано и съм с прекачване във Франкфурт
![]()
Приятен полет.
И не се притеснявай.Дали ще пътуваш със самолет,кола или вляк-все едно и също.Както може да се случи нещо със самолета,така може и с колата-докаэателство са огромният процент на катастрофите на територията на страната ни эа последната година,които ако не се лъжа да се повишили само эа последните няколко месеца с 30 %...дори със самолет е по-беэопасно,отколкото с кола.Така,че спокойно.
[size=7][b][u]fosse cos
Kato se ka4ite na samoleta si govorete za ne6to mojete da pospite znam li i sled 2-3 chasa letene maika ti 6te se uspokoi i 6te si kaje 4e vsi4ko e nared.Първоначално написано от AnoNim4e