- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко пари сте отделили за подаръци?
Най-вероятно около 40 лв...стипендията най-вероятно, от другаде няма как да ги взема.
Само за гаджето - около 30-40лввсе пак все още разчитам на мама и на тати
![]()
>>> House Music <<<
Дам, който има да отделя... Аз ще го мисля когато му дойде времето, но вероятно ще подарявами ще ми подаряват нещо евтиничко, колкото за самия жест, че съм се сетл за някой и някой се е сетил за менеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
николко.Късмет ще е ако имам пари да се прибера за празниците
Ще стигнат за скромни подаръци? Алоооо, това ми е заплатата, с нея си купих бельо, обувки и още сума ти неща, а ти я даваш за "някои скромни подаръчета" [-o<Първоначално написано от style_hip_hop
Да не говорим, че вероятно не си ги изкарал ти парите...'Баси.
Ами, заделих 10 лева за подарък за мъжо...за другите може да помисля, ако ни преведат заплатите по-рано...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
около 2бона се събират, ама не знам дали ще стигнат ;(
1000 за дедо
1000 за баба
2000 за мама
3000за кака
4000 за гаджето
е верно ли само толко.. бахти колко си стиснатаПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Хах, тука някои се оказаха баси паралиите. Нямам как да спестя, про условие, че не искам на нашите постоянно пари, а само за училище ми дават 2 лева там да си купя нещо и ако излизам(те се харчат квоот ми дадат). Нямам нито 1 лев спестен, но мисля тая седмица да спестя нещо и ако са ми превели стипендията ще е добре...Ще им взема нещо съвсем малко, може би картички, някои сувенири и това е...За жалост повече не мога точно сега.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Da be da zadelq pari za podaraci![]()
![]()
tfa nikoga nema da stane taq koleda 6a podara samo na 2 fr podaraci mi nekade okolo 20 lv po 10 na seki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kato znam moite fr kfi sa stisnati samo po 10 lv
![]()
![]()
:P :P :P
слаба ракия сиПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
we give it all.
Abe vie tiq pari da ne gi serete(s izvinenie),az 6te kupq samo na priqtelqt mi!!(vse pak toi e nai-vajen)![]()
Човече,на колко си че имаш 300 лева за подаръци...че за рождени дни повече о.О
Аз един месец не ядох да събера некви 50 лева за подарък на гаджето...
mislite 4e marin(style_hip_hop)si prai ta6ak s teq cifri oba4e si e taka.ako go gleda6 neska nqma pari ytre moje da ti iskara edna pa4ka mangizi.taka 4e bez da poznavate dobre nqkoi ne si pravete takiva izvodi.
pp.nadqvam se da hvana nqkoe podara4e ot grafata priqtelibazikam se
^^шото е генкстъ шит, нали?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
![]()
![]()
![]()
Баси тъпо ми стана...
Наситина откъде кинти бееееееееееееее...
Ама аз пък имам вече 53 лева![]()
До Коледа ще ги докарам поне до 60![]()
Ебаси якото![]()
ами то си зависи кой с колко парички разполага, аз си заделях от стипендията и си спестявах парички, тааа..
30 лв - приятеля (в други теми съм писала какво съм взела)
30 лв - мама (някой хубав парфюм, може и повече да се окажат в последствие)
20-30 лв тати- нз точно какво ще му купя
за сестра ми още толкова, (утре си идва![]()
)
10 лв- отидоха за картичкиии
и 30 лв за мен - взех си Хари Потър
засега май е това