.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Какво да правя??

Emi zna4i .. Imam 4uvstva kum biv6ata i to mnogo silni no vseki put kogato trugnem otnovo tq prava nqkakva glupost .. i kusame se si tursi pri4ina da skusame a sled tova ne spira da me tursi.. i sled neq az se promenih sprqh da vlagam 4uvstva kato sum s nqkoe momi4e .. govorq 2 godini hodene po mukite s biv6ata za nqkolko meseca spirahme i posle pak za malko i t.n i sega az sum stanal otvratitelen znam go tfa durja se s momi4etata otvratitelno .. pravq vsi4ko vuzmojno da gi karam da se 4uvstvat gadno promenih stila si smenih u4ili6teto .. po4nah da treniram futbol promenih se izcqlo vun6no .. i uj vutre6no no vse o6te mnogo me boli za biv6ata sega si mislih 4e sum se vliubil v edno momi4e i si4ko be6e mnogo qko ama tq se okaza kato biv6ata absoliutno su6tata ... vsi4ko im be6e ednakvo durjanie harakter deistviq... samo 4e tova momi4e ne pie6e ne 6murka6e i ne be6e tolkova luda kolkoto biv6ata.. i sega biv6ata se e promenila zna4i predi be6e adcki ligava i luda sega ne6to e stanalo li neznam.. predi se durje6e taka za6toto ima pari i mama i tati i davat si4ko i tq si prae6e udovolstvieto i predi okolo mesec az q pozdravih s edna pesen na Stefani - I plachat i bogatite I ot togava ne q bqh vijdal vidqh e dnes tq be6e napulno promenena vun6no nekfa e taka sedi i nebe6e predi6noto momi4e neznam dali az sum vinoven za tova za6toto i kazah mn gadni ne6ta predi 1 mesec i sega tq ne e su6tata kukla kakto predi govora drehite usmifkata pri4eskata ve4e ne e takava.. i e tujna nekfa ddz nacupena i samo mina pokrai men bez ni6to da mi kaje i togava surceto mi 6te6e da izko4i tolkova mnogo q obi4am no neznam kakvo da pravq i kak da postupq iskam pak da sme zaedno no neznam dali trqbva i dali si zaslujava??

Мега фен
    Град
    София
    Тая латиница направо ми вади очите
    Напиши го на кирилица и ще го прочета.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    пловДИВ
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Тая латиница направо ми вади очите
    Напиши го на кирилица и ще го прочета.
    Да ве Измъчих се докато го прочета
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Да съжалявам че писах на латиница не се сетих да пиша на кирилица та верно няма ли някой да каже нещо умно иам проблем все пак !!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    знаеш ли какво направил си една много голяма грешка никога ама никога не се връщаи при бивша защото после ще ти е 3 пъти по-гадно а пък камоли да се върнеш повече от веднъж знам от личен опит.
    Съветът ми е опитаи се да я игнорираш не и пиши не и звъни и тн. ако не е прекалено болезнено де иначе просто не се мъчи да си я върнеш смисъл няма
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Знам го това знам че нетрябваше да се връщам пак при нея но тя казваше че се е променила без повече изневери без повече глупости и аз сляпо и вярвах но тя е толкова сладка и като ми се усмихнеше и ми кажеше моля те искам пак да опитаме и аз неможех да и откажа а пък и това е първото момиче което съм обичал и все още обичам и сега като я гледам виждам че тя се е променила вече не е същата .. само че също така знам от нейни приятелки че от 1 месец не е била с момче смисъл не ходи вече с никой а преди ходеше с по няколко и офф беше отвратителна гадна надута богата и лигава.. и всички е така и се кефеха че прави лудница навсякъде но на сутринта тя пак беше сама без приятели и с поредното момче.. аз видях че тя може и да не е такава може да е по добра и сега мисля че е решила да бъде по добре и незнам чудя се дали да опитам с нея отново ако тя иска де .. или да тръгна с едно друго момиче което е най яката путка в даскалото и виждам че ме сваля и се чудя какво да избера

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от boy toy
    Знам го това знам че нетрябваше да се връщам пак при нея но тя казваше че се е променила без повече изневери без повече глупости и аз сляпо и вярвах но тя е толкова сладка и като ми се усмихнеше и ми кажеше моля те искам пак да опитаме и аз неможех да и откажа а пък и това е първото момиче което съм обичал и все още обичам и сега като я гледам виждам че тя се е променила вече не е същата .. само че също така знам от нейни приятелки че от 1 месец не е била с момче смисъл не ходи вече с никой а преди ходеше с по няколко и офф беше отвратителна гадна надута богата и лигава.. и всички е така и се кефеха че прави лудница навсякъде но на сутринта тя пак беше сама без приятели и с поредното момче.. аз видях че тя може и да не е такава може да е по добра и сега мисля че е решила да бъде по добре и незнам чудя се дали да опитам с нея отново ако тя иска де .. или да тръгна с едно друго момиче което е най яката п***а в даскалото и виждам че ме сваля и се чудя какво да избера
    според мен нетрябва да се опитваш да тръгнеш пак с бившата защото после ще съжаляваш пак и ще те боли много повече отколкото сега но ти сам трябва да решиш какво да правиш

П.П.и още нещо внимаваи защото момичетата са адски коварни и никога незнаеш какво да очакваш от тях
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Еми ако се е променила заради мен това значи че ме обича и иска да бъде с мен просто нвзнам вече дали да и вярвам .. за път тръгнахме когато тя беше на 14 а аз на 15 сега съм на 17 тя на 16 и толкова време все още продължава да ми пука за нея значи техните и дават пари и не се занимават повече с нея лятото тя направи купон и бяхме в тях мн хора около 40 50 човека и тя кво стана напи се много слезе в гаража и взе на брат си колата и изхвърча естествено тя катастрофира заби се малко по нагоре в един стълб тогава аз се погрижих за нея братовчед ми има автосервиз и оправи колата за да неразберат техните тя какво е направила винаги съм бил до нея и сега като я виждам че има нужда от мен немога да издържа да я гледам толкова тъжна прекалено много я обичам

Град
    София
    незнам аз ти казах мнението си но съм на мнение че човек най0добре знае кое е най-добро за него сега остава да решиш сам дали да се върнеш при нея затова седни помисли и реши друго решение няма

еми мисля по цял ден само затова как да постъпя и вече тотално се побърквам неспирам да мисля колко хубаво ни беше преди моментите който сме имали и всичко това ми липсва като изкючим караниците ни беше супер заедно и се обичахме..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Характера на 1 Не е като гипсова фигура - когато се изпече да не може повече да се преправя ... той се поправя докато е жив ... стига да знаеш как много лесно можеш да въздействаш на човек просото ... мисли .. и ако наистина изпитваш такива чувства към това момиче просто отиди и говори с нея .. вместо да се правиш на идиот ... това е най удачното нещо което можеш да направиш не мислиш ли ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Na sedmoto nebe
    Много сложно стана според мен. Хем я обичаш,хем я съжаляваш,хем те е наранявала безброй пъти и ти си прощавал,което според нем не е трябвало да правиш.Но има и друго нещо-първата любов никога не се забравя!!!И друго нещо също е вярно-може да се прави на много отчаена ,а в действителност да не е така. По-добре не се събирайте, а само поговорете, изяснете се и продължете напред.

Ами снощи една нейна приятелка правеше купон и аз отидох за да я видя и естествено тя беше там абсолютно същата като преди усмихната весела щастлива но само ме отбягваше но накрая пред тоалетната се засякохме и аз и викам мило ай да се качим горе до поговорим и тя хаха за кво пък ще говоря точно с теб и аз и викам еми за нас и тя ми каза от доста отдавна няма никакво НАС и аз некъф и казах сигурна ли си че неискаш пак да сме заедно и тя ме погледна и ми каза винаги ще те обичам и точно заради това ако бъда пак с теб ще те нараня а неискам и в същия момент дойде едно момче и я дръпна и се оказа че това е новото и гадже.. и аз такъф седях седях и си тръгнах и сега незнам .. липсва ми много и сега като я видях с друг и отакчих

станала е emY

nzzz може би е премислила нещата които си и казал и е осъзнала 4е тряя се променИ

Град
    Na sedmoto nebe
    Аз така си и помислих, че ще накара да ревнуваш. Вече имаш най-основателната причина да я забравиш и продалжиш напред. Пък времето ще покаже дали ти го връща или е злобна попринцип.

Град
    Dreamland Varna
    И тя незнае какво иска...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Маями
    От постовете ти личи, че много я обичаш.Според мен каквото и да става не трябва да се отказваш от нея..незнам къде й е акъла за да те види.Ти който си до нея в добро и лошо..незнам незнам и аз искам един такъв ;] Продължавай да се бориш за нея..смятам че се опитва да те накара да ревнуваш (това за случката от купона). И все пак аз съм на 14 и не мога да ти дам кой знае какъв съвет, трябва сам да решиш дали ще продължиш без нея. Успех!

Личи си, че много държиш на нея. Явно такъв си е характера.. ако искаш да си с нея трябва да се примириш с това, че ти изневерява от време на време..... пък и все някога ще и дойде акъла и ще разбере, че ти си нейното момче Не те кара да ревнуваш, просто си е такава... По някакъв начин говори отново с нея и се съберете.
    Пожелавам ти мноого успехи с мацката !! \/
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Град
    Пловдив
    1.оставяш бившата да се оправя сама....
    2.почваш се държиш с момичетата по добре че...

Ами досега бяхме заедно тя каза че отива в една фр и довечера са на дискотека.. аз няма да ходя щот нещо не ми е добре и си говорихме от 3 следобяд до сега сме били заедно кафета на кино бяхме и сичко е така цял ден и тя като минехме отнякъде ми казваше помниш ли ко праихме тогава или еди какво си и сичко помни тя мислех че сичко е забравила но се оказа че не е така помни абсолютно всичко даже си спомня първата ни целуфка която е била преди 3 години и аз мн се изкефих на това че помни всичко м/у нас което е било Да бъда ли пак с нея накрая тръгнах да я целувам тя се дръпна хаха незнайно защо после ме гушна и ми каза чао скъпи ще ти се обадя точно същото направи и първия път когато тръгнахме и са съм мн радостен но незнам дали да бъда пак с нея ??

Супер фен
    Град
    Bourgas
    офф момче май и ти не знаеш какво искаш до сега казваше че искаш да си с нея че я обичаш че е единствена а сега се колебаеш дали да тръгнеш с нея.. или аз нещо не мога да схвана или... тръгвай с нея бе кво му мислиш толкова щот момичето няма да те чака да се решиш
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Ха да ама тя сега ще ходи на дискотека с тея от нейното даскало а аз ще си седя сам във вкъщи тя дори не ме покани не че щях да отида ама все пак .. Обичам я така е и то много и тя с мен като е се държи много добре но като сме много хора и никфо внимание не ми обръща ходи там танцува пие.. само глупости прави танцува с други момчета и на мен ми става гадно и като и кажа нещо и се почват караниците ако сега и се обада и и кажа искам да се видим недей ходи на диско дали ще ме отреже ??

Хах според мен ше те отреже, изчакай до утре и се обади да се видите. Хах много сте ми сладички

ПП тва според мен де, ако искаш и се обади

Мега фен Аватара на koalka
    И моя съвет е в никакъв случай да не се връщаш при нея, защото ти сам си видял, че между вас нищо не може да има.В смисъл - разделяте се, пак се събирате и колкото и да е, не може да е същото, както е било в началото с толкова много раздели.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    И моя съвет е в никакъв случай да не се връщаш при нея, защото ти сам си видял, че между вас нищо не може да има.В смисъл - разделяте се, пак се събирате и колкото и да е, не може да е същото, както е било в началото с толкова много раздели.
    Да, но може би с всеки следващ път те се обичат повече от преди.. може би всеки път разбират грешките си и разбират, че не могат един без друг(което е така според мен, щом се събират отново и отново).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си