.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Ами тя ми се обади хаха и ми вика скъпи ко праиш бе и аз еми нищо седа на компа и тя аа добре и аз а ти какво правиш и тя еми нищо тука трябваше да ходим в Тантра ама нещо няма да ходим и аз еми добре и тя ми вика искаш ли да се видим сега и аз еми нещо ми е лошо май се разболявам и тя ми вика ей са ще ходя да ти купя чай и супа и ще дойда у вас да те лекувам хаха и сега ще идва уф как се кефа каза че към 10 и нещо е при мен

Хахаха пич, успех
    Божествена лудост ли ме обхвана?

мЕрСиИи .. Немога да повярвам че пак с нея си говорим и че днес цял ден бяхме заедно и сега тя ще дойде в нас и сичко се случва толкова неочаквано немога да го повярвам това толкова време исках пак да сме заедно и сега стана толкова бързо хаха носите ми късмет в тоя сайт хаха

Град
    Маями
    Еййййййй много се радваааммм на такива историйкии пишии после кво е станалооо плз плзззз )))))))))))))

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ще ви кажа че най големите противоположности най-много се привличат .. но може би повечето го знаете ... просто .... мисълта .. че не може да имам нещо или някого ни дразни и ни кара да се борим с зъби и нокти за него .. моят съвет ... продължавай да се бориш за нея ... и смятам че имам основания да мисля че може би ще я имаш отново ... успех !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от life_in_loud
    Еййййййй много се радваааммм на такива историйкии пишии после кво е станалооо плз плзззз )))))))))))))
    Ха Ха и Аз се кефа Снощи тя дойде в 11 а аз събота и неделя самичък и тя нали дойде и ми носи чай глупости а на мен нищо ми няма ам както и да е и аз тя дойде и седнах на леглото тя седна на стола до компа чудно защо не дойде при мен хаха ам нищо де хаха аз го измислих викам и ее мило чей да пусна някой филм и така застанах над нея и я целунах и така гледахме филм и цяла вечер сме си говорили дори не правихме секс хаха тфа е нещо иначе в повечето случай само тфа правим а сега не и ддз радвам се че пак се оправих с нея малко тя се дърпа държи се странно с мен и хммм леко странни неща ми казва и се държи така ама незнам и току що си тръгна тя и сега съм мн щастлив толкова време се чудех кво става и защо пак не сме заедно пуснах темата и на следващия ден сичко почва да се оправя Мерси на всички ще ви черпаааааа

Град
    Маями
    пия бира..

Еми няМа ПрОБлем ще пием по бира се пак ми носите късмет хаьххахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си