Цитирай Първоначално написано от boy toy
Знам го това знам че нетрябваше да се връщам пак при нея но тя казваше че се е променила без повече изневери без повече глупости и аз сляпо и вярвах но тя е толкова сладка и като ми се усмихнеше и ми кажеше моля те искам пак да опитаме и аз неможех да и откажа а пък и това е първото момиче което съм обичал и все още обичам и сега като я гледам виждам че тя се е променила вече не е същата .. само че също така знам от нейни приятелки че от 1 месец не е била с момче смисъл не ходи вече с никой а преди ходеше с по няколко и офф беше отвратителна гадна надута богата и лигава.. и всички е така и се кефеха че прави лудница навсякъде но на сутринта тя пак беше сама без приятели и с поредното момче.. аз видях че тя може и да не е такава може да е по добра и сега мисля че е решила да бъде по добре и незнам чудя се дали да опитам с нея отново ако тя иска де .. или да тръгна с едно друго момиче което е най яката п***а в даскалото и виждам че ме сваля и се чудя какво да избера
според мен нетрябва да се опитваш да тръгнеш пак с бившата защото после ще съжаляваш пак и ще те боли много повече отколкото сега но ти сам трябва да решиш какво да правиш

П.П.и още нещо внимаваи защото момичетата са адски коварни и никога незнаеш какво да очакваш от тях