- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е усещането....
Моми4ета,какво е усещането когато мом4ето свършва във вас,и нямам предвит дали ви е хубаво или не,а по какво го разбирате 4е е свършил във вас.....![]()
Ами не е за препоръчване момчето да свършва в момичето освен ако не искат да имат бебе
Точно казаноПървоначално написано от samonervi
![]()
\
/
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
Е то това е ясно,ама има моми4ета които пият противоза4атъ4ни и могат да дадат отговор на въпроса,без да се налагат да стават майки :P
Аз пия хапчета пиленце,ама да ти кажа не му давам да свършва в мен,защото хапчетата не те предпазват на 100 %.Дори като е с презерватив трябва да го извади прди да свърши.Поне аз така мисля.Имам доста приятелки,които вече са майки на по 19-20 години понеже "били пили хапчета,имали доверение на гаджето си ,бил с презерватив и т.н." Е имат има доверие на гаджетата,ама ви пазят докато не ви надуят коремите,пък после си бийте главата какво да го правите детето
ОК,мила просто се отклоняваме от темата,аз не питах дали трябва да пусна на приятеля си без презерватив,а попитах какво е усещането и по какво разбираш 4е мом4ето е свършило в теб.
Обърнах се към моми4етата които са давали на приятелите си,защото ми е интересно.
Та ако някой знае да каже,отделно можем да направиме тема и да обсъждаме противоза4атъ4ни и тнт,в която И АЗ БИХ ПОДКРЕПИЛА МНЕНИЕТО ТИ. :P
А сега,понеже АЗ НЕЗНАМ ,ПИТАМ какео е 4уството,и по какво усещаш 4е мом4ето свършва в тебе
Ако на някое му се слу4ва и знае нека каже![]()
Ami dokato pravihme sex s priqtelqt mi kondoma se skusa i toi svur6i v men 2 puti,no az da ti kaza ni6to ne po4uvstvah i nqma6e da razbera,ako toi ne mi be6e kazal!![]()
Момче съм, но знам инфо
Както при всяко нещо и тук при всяко момиче е различно.
Имам познати дето не усещат както казаха, и ако не им кажат може д а не усетят как стават майки..
Има и момичето които усещат и само толкова. (повечето)
Има и трети, които пък се възбуждат от това още повече.
Докато не опиташ няма как да разбереш. Ма не ти го преоръчвам на тоя етап.. щом още имаш време да пишеш във форума
ТОва знам, но като цяло не мога д аопиша чувството.. момче съм![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм на хапчета от около половин година и позволявам на приятеля ми да свършва вътре, но разбирам че е свършил единствено когато спре да се движи, това е! А инач после е малко кофти, защото после ти текат некви работи докато стигнеш до банята...![]()
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
ОЛеле БОжеее...
И какво тече.. червата ти ли.
Уф, че си...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
При мен е така. Доста често свършвам точно след като той започне да свършва, дори преди това да не съм била близо до оргазъм.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
I az tova vikamПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Първоначално написано от bebe_zaiche
I pri men e taka.Kato ysetia 4e toi svur6va i izdiviavam![]()
Еее усеща се, по пулсирането, по движенията на мъжа в конкретния момент, дори по дишането му може да разберете
Smile!?
Охх ще те вземам за жена.. Не мога повечеПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Rachence, тя пита за усещането, а не как се разбира
И при мен е така, ама само, че аз съм мъжа![]()
Когато пия хапчета, свършва където си иска.. без да се притеснявам. Има моменти, в които не мога да усетя, че е еякулирал, но винаги усещам, когато стига до оргазъм. И това ми е любимата част![]()
Относно чувството, когато свърши вътре.. ми.. приятно е.. топличко.. в повечето случаи дори се усеща и вибрирането. А понякога е толкова силно, че допълнително ме подлудява. Всъщност обичам, когато свършва в мен (естествено преди това съм си пила хапчето)
Кофтито е, че спермата веднага теква.. ама няма нищо. Не е противно. Имаме си начин да се справяме с това (:
Че тая уста ти е дадена не само свирки да правиш с нея.Имай малко разум и му кажи да свърши навън.Или на корема ти ,или на кръста ти ,зависи в каква поза сте.Ако наистина държи на теб ще го направи ако не,ще ти каже,че нищо няма да ти стане,да не се притесняваш.А ти ако си глупава го послушайПървоначално написано от BeBeLoTkA
ОМГ!!!!!!!!!!!!!! "Кво било усещането" малелеееееееееееи,не просто не мога да си го обясня как може да има такива мозъци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Away from life!
И как свърши в теб 2 пъти? Изпразни се и се надърви и пак се изпразни ичак тогава разбра,че се е скъсал кондома?Не разбирам.Я ми обясниПървоначално написано от AnoNim4e
На мен ми се е случвало точно веднъж и абсолутно нищо не усетих но пък изражението на момчето в този момент е нещо много по-приятно
![]()
![]()
РаЗпРаВяТ кУчКи СмЕ бИлИ-мИ сЕкИ сИ иМа ХаРаКтЕр!УлИчНиЦи СмЕ бИлИ-е По ПоКрИвИтЕ лИ дА хОдИм!БиЛи СмЕ с РаЗлИчНи-ЕмИ кЪдЕ дА гИ нАмЕрИм ЕдНаКвИ?!сПеЛи СмЕ с МъЖе-А мЪж ОсТаВяЛи Те дА сПиШ?
Ама баш това си питаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
"Моми4ета,какво е усещането когато мом4ето свършва във вас,и нямам предвит дали ви е хубаво или не,а по какво го разбирате 4е е свършил във вас..... "
Smile!?
Една приятелка ми беше казала,че един път е позволила на гаджето си да свърши в нея,обаче си е заслужавало.Било страхотно.![]()
offline forever!