.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Голям фен

Търся драйвъри за GeForse 5200FX

Hora preinstalnah si windowsa i sega ne6to ne mi trygvat igrite na pc to.ot driverite e ,tarsq driver ma nemoga da otkriq .pls help. s GeForse 5200FX sam . kOIto moje da help 6e sam mu blagodaren,samo daite link4e

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Голям фен
    thanks ama poso4eniq driver ne varshi rabota, ne mi se opraq grafikata ,ako nqkoi moje da mi dade link4e za drug.6te sam mn blagodaren
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    thanks ama poso4eniq driver ne varshi rabota, ne mi se opraq grafikata ,ako nqkoi moje da mi dade link4e za drug.6te sam mn blagodaren
    Коя графика ?

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    Това е за FX серията драйвър. Няма как да не ти тръгне. Деинсталирай, ако имаш стар и сложи този след това. Ако нещо графиката ти куца проблема е някъде в теб или във видео картата. Разясни и какво ти е на графиката

http://www.nvidia.com/object/winxp_163.75.html
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си