.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Download-ване на файлове

Искам да сваля един файл с разширение *.swf от дата.бг но не знам как точно да стане. Като кликна на линка ми отваря съответния файл без опция за сваляне. Хелп!
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Ако ти изкарва :
    Отказ (възможно за натискане)
    и
    ОК (сиво което значи че не може да се натисне)
    Натискай върху ОК докато стани възможно
    Ако това ти е проблема :\
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

дясно копче (на мишката) върху името на файла и след тва от менюто дето се появява Save File As

Цитирай Първоначално написано от gostut
    дясно копче (на мишката) върху името на файла и след тва от менюто дето се появява Save File As
    ... не се появява ...
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от 136179
    Цитирай Първоначално написано от gostut
    ... не се появява ...
    как ти се казва файла?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Глупости .swf може да се гледа с всеки браузър те са направени все пак за сайтове с цел забавляване и правене по красив не ти трябва флаш пробвай да свалиш страницата и после да сложиш разширение .swf
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

значи има известен напредък .. със ИЕ7 свалих файлчето в оригиналния му формат .. Сега остава да намеря програмка с която да тръгне или конвертор .. за да го направя *.мпег или *.ави
    Think about it..

Цитирай Първоначално написано от 136179
    значи има известен напредък .. със ИЕ7 свалих файлчето в оригиналния му формат .. Сега остава да намеря програмка с която да тръгне или конвертор .. за да го направя *.мпег или *.ави
    Попринцип такива странични файлчета можеш да ги теглиш със download manager-и и друг вариант със същия такъв към firefox - DownloadHelper ( оттам може и да си теглиш веднага клипчетата от vbox7/zazz, youtube и т.н. ).
    Мога да ти предложа една програмка, с която да отваряш такива файлове .swf
    Запиши си Irfan View + Plugins. Инсталираш програмката и после плугините. Работи чудесно
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си