здравейте на всички!
исках да ви разкажа за една доста Тъпа и повтаряща се история за отдавна приключена връзка))
така...
с гаджето ми започнахме връзката си преди близо 3год.всичко беше ок до около преди 6 месеца/година.той непрекъснато ме обиждаше че съм му изневерявала, че съм к... и т.н..винаги му прощавах!в името на любовта ни просто преглъщах всички обиди, лошо държане и такива неща!оказа се дори че ми изневерява той!че си урежда срещи с други момичета и уж просто ей така защото са приятелки на някои си или нещо от сорта!днес пиша темата защото за пореден път се убеждавам колко греша като прощавам!изключен му е тела а уж само ще си плаща сметките!веднъж купих една бутилка с вино,исках да му покажа че го обичам и да си изкараме добре заедно а той като се прибра ме пита ква е тая бутилка и кви са тиа глупости!подарявах му малки подаръчета просто ей така а после бяха забутани в някой ъгъл!
да наистина се държи добре от няколко дни насам защото вижда че идва края на всичко!да бях готова отново да простя но ми омръзна да съм глупачката!
знам и аз не съм безгрешна,мн пъти сме се карали заради други момичета но със сигурност е имало защо! и аз съм ревнива, но поне не съм сгрешила толкова че да търпа човек който още незнае какво иска от живота!
та исках да ви питам какво мислите за тази история и дали си заслужава да съм с него?!