- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разочарование от голямата любов
Здравей, миличка.Знам, колко трудно е да преглъщаш собственото си достойнство за да опрощаваш грешките , които приятелят ти съзнателно допуска.Знам,че няма нищо по-жестоко от това да си затваряш очите,да правиш недопустими компромиси с едничката цел,да съхраниш нещо,което отдавна си е отишло....
Понякога,обаче не си струват всичките саможертви,нервите и вниманието,което му отделяш.Щом не цени това,което правиш за него,щом има такова отношение,към малките ти подаръчета,явно не цени и самата тема.Приел те е за даденост и това е...Ти не правиш нищо за да не те има за такава-съгласяваш се с него,пренебрегваш себе си в повечето ситуации,тормозиш се,само и само всичко да бъде наред.Тоест стремиш се към това да изградиш едно илюзорно щастие,което ти коства толкова много.Замисли се има ли нужда от всичко това,дали той наистина те обича.Защо е започнал да се вижда с други момичета,какво липсва във връзката ви,въобще потърси отговорите на много въпроси.Само така,ще можеш да разбереш дали имате общо бъдеще заедно,като двойка или всеки,ще трябва да поеме по своя собствен път.
Знам,че го обичаш много,щом търпиш подобно отношение,но пак ти казвам,ако приятелят ти обичаше поне наполовина,никога нямаше да те обижда да те кара да страдаш да накърнява достойнството ти.![]()
П.С-Каквото и решение да вземеш ти пожелвам успех.Поне един път, направи опит да помислиш първо за себе си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone