.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..

училищен съвет-наказания

ve4e mina baq vreme ot kakto sme na daskalo.kak ste sas otsastviq zabele6ki?nakazani li ste?
    mene me nakazaha predi 2 sedmici za nad 10 otsastviq propysnah 5-te i sko4ih napravo na 10

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.

Мен не са ме наказвали.Не мисля и да ме наказват.Неизвинени имам само 2/3 oт закъснения.Извинени имам май около 15.

Men sa me vodili samo pri psiholo6kata,no suo4enicite mi sa predlagani po nqkolko puti na u4itelskiq suvet,vodili sa nqkoi pri direktorkata,a na roditelskata sle6ta vs sa kazali,4e na6iq klas e odvratitelen i ,4e ne moje da se prepodava,a gospojata po geografiq e kazala,na roditelite na mom4etata:mi ni6to li4no,no gi mrazq"A do otsustviqta imam samo 1 neizvineno!NA6IQ KLAS E NAI-QKIQ I SI GO OBI4AM MN,SAMO4E SKORO 6TE TRQBVA DA SE RAZDELQME!

Аз съм само с 1 и 1/3 неизвинени (закъснение и... избягах по физика). Извинениете са ми 20 и косур. Е, то и за нашия калс все казват, че сме ужасТни и, че ще гонят някой, ама вече 3 години не сме видяли нищо такова
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Неизвинени имам 1 и 2/3 ... аа извинени 14 май

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    При мен са 0-0... Да, и аз не мога да повярвам. няма да е задълго
    Кокото до наказанията - има нови разпоредби от тази година, с които по незнайни причи много малко ученици са запознати. А именно:
    3 отсъствия - забележка от класния (писмо вкъщи)
    5 отсъствия - забележка от директора (писмо вкъщи)
    8 отсъствия - спиране на стипендията (може да мине и без писмо, ама надали)
    10 отсъствия - предупреждения за преместване (писмо вкъщи)
    15 отсъствия- преместване/индивидуална форма за 12 клас/ (писмо вкъщи или родител в училище)

Ай сега да видим...

Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    При мен са 0-0... Да, и аз не мога да повярвам. няма да е задълго
    Кокото до наказанията - има нови разпоредби от тази година, с които по незнайни причи много малко ученици са запознати. А именно:
    3 отсъствия - забележка от класния (писмо вкъщи)
    5 отсъствия - забележка от директора (писмо вкъщи)
    8 отсъствия - спиране на стипендията (може да мине и без писмо, ама надали)
    10 отсъствия - предупреждения за преместване (писмо вкъщи)
    15 отсъствия- преместване/индивидуална форма за 12 клас/ (писмо вкъщи или родител в училище)

Ай сега да видим...
    Pri 5 otsustviq ne ti li spirava detskite? (e nie i bez tova ne vzimame i kvo ti puka!?!? )

Фен
    Град
    c0фиR
    понеже уча в СПГТ (тоха) на 10-то отсътвие ни местат в другия тох в банкя и поради тази причина никой не смее да бяга повече от 5 пъти

Аз съм на 0 още

Нямам неизвинени.Имам 7 извинени.Пък това за 3 отсъствия ако имаш-че щяло да има забележка от класната не е вярно.Една съученичка има 9 и на 5-тото я наказаха. Забележка от класната не е получавала за 3 отсъствия.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Имам 2-3 неизвинени,13 извинени и 3 забележки.

аз имам 0 неизвинени,1 извинено,щото ми писаха отсъствие попогрешка и 0 забележки

Имам 4 неизвинени,ако направя още едно нашите би трябвало да получат
    бележка,но ако се стигне до там аз ще я изровя от пощата преди тях
    Та...имам 8 извинени и 3 забележки в бележника,и 1 в дневника...

Цитирам тези,които са в бележника:

"Ученичката се държи неприлично в час по английски език"

"Ученичката накърнява самочувствието на учител"(какво накърняване беше,аз самата истинка си обадих Иска висока заплата,а два месеца сме на 2 урока )

"Ученичката е без домашна работа по математика"-това си го заслужих

За момента съм добре Работя върху себе си и ще съм примерна вече

Walk go home boy...

Мега фен Аватара на Blab
    Дори не знам колко отсъствия имам, но не мисля да ме гонят.

Град
    varna

Re: училищен съвет-наказания

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    ve4e mina baq vreme ot kakto sme na daskalo.kak ste sas otsastviq zabele6ki?nakazani li ste?
    mene me nakazaha predi 2 sedmici za nad 10 otsastviq propysnah 5-te i sko4ih napravo na 10

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.
    Xax kolega ne si samo ti
    ama saglasi sa , 4e sa malko

Имам около пет извинени без реална причина да се извинят. "Чупи" ми се автобуса, "боли ме стомаха", "болна съм и не мога да мръдна"... Имам и едно неизвинено, като се измъкнахме като пръднали от час по физика с две съученички Измъкнах се няколк пъти от немски, ама тя тъз забравя да пише отсаъствията, въпреки, че винаги ни проверява дали сме в час
    Memento moriendum esse!

Аз пък имам само 1 и е извинено ... а забележки май нямам...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Ми ...
    0 извинени
    0 неизвинени
    0 забележки

Примерна ученичка съм, бе ... Кого ли заблуждавам Но мисля да си остана по този начин, демек да нямам никакви отсъствия и забележки.

специално за нашия клас правеха допалнителна родителска среща 1/2 седмици след предишната понеже се приспивахме с 1 шал и след няколко дена приспиване 1 дете припадна ма родителската среща беше в 7:30сутринта и само 1 родител доиде ина4ето за отсаствия имаме си доста ма класната ни ги извинява-кат сгафим нещо обикновенно трябва да пишем обяснения на 1 лист връчен ни от директорката(1 вид самопризнания черно на бяло) специано поради причината че в нашето училище явно гъмжи от хора които напират да пишат обяснения са поставени 2 мн удобни канапета и 2 дивана пред дирекцията :P

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    2 забележки и 1 отсъствие (неизвинени) към 60 извинени
    засега ок
    xax и при мен е същото

нямам нито извинени нито неизвинени :P

Град
    ПлОвДиВ
    аз пък нямам отъствия но пък си имам забележка: "Не включва в час по математика!" :P
    Не винаги под слънцето се скиташ,
    не винаги животът ти е песен,
    но винаги трябва да се питаш: "живот ли щеше да е ако беше лесен?!"
    Не винаги преглъща се вината,
    не винаги времето лекува,
    но винаги заплаща се цената
    и винаги безумно много струва!

Аз имам 0 неизвинени 6 извинени 0 забележки .... ми какво да се прави примерен ученик съм
    Kiss On The Lips

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Офф аз имам 9 и 1/3 неизвинени и 40 извинени а иначе забележки те не ми пишат така че нямам.Че и ей сега след нова година трябва 2 бележки да пазарувам,двойки абе изобщо мн зле.Ама то всяка година така тей че изобщо не ми пука
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Монтана
    2/3 неизвинени, много извинени. Без забележки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си