Zdraveite...malko sum razo4arovana no neznam koi e vinoven . Stava vupros za tova 4e si mislq 4e maika mi i ba6ta mi ve4e neiskat da jiveq s tqh a sum samo na 16 godini ...... Ba6ta mi samo puska nqkakvi nameci ot sorta "ti nqma6 pravo na mnenie v tazi ku6ta, koga 6te hodi6 nqkude ..." i ten podobni a puk dnes maika mi izcepi ne6to koeto super mnogo me zabolq az predopredih i mama i tati 4e 6te otida na gosti pri baba mi za edin sledobqd te znaeha ....no eto 4e kato stana po tumni4ko maika mi se obadi i mi se navika.... kak sum mogla da se izhitrqm taka i samo da hodq nasam natam ( a az ne izlizam mnogo, samo sled daskalo za 4as, dva nqkude s priqtelki) i to4no na kraq na razgovora ni kaza " 6tom si takava moje da se mahne6 ot moeto semeistvo" umrqh ot rev i baba mi edvam me uspokoi ................. Prosto neznam kakvo da si mislq, 4uvstvam se mnogo nejelana neznam ne sum lo6a, za da mi go kazvat...nito pu6a, ne piq, slu6am si gi abe mislq 4e ima dosta po lo6i ot men 4e da go zaslujavam tova ...prosto neznam
Neznam dali sa prekaleno iznerveni i nemislqt mnogo kakvo govorqt i vsi4ko kazano e po enerciq ili naistina go mislqt neznam no super mnogo me naranqvat taka.
Edva li vi se e slu4valo takova ne6to ... oh neznam prosto iskah nqkude da si izleq mukata, za nqkoi tova moje da ne e ni6to osobnno ama e*asi roditelite da mi namekvat 4e trqbva da se iznasqm ve4e...za men tva si e super gadno

Редактирано от-ЦвЕтИт0
Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.

Не прекалявай с емотчовците.