.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Na sedmoto nebe

Как да го отрежа без да накърня приятлството ни?

Оф имам един саученик, с който сме само приятели. Обаче само аз съм си мислила така досега. Прати ми SMS и ма пита дали иска да сме гаджета. А пък аз не го харесвам Как да му кажа без да загубя приятелството си с него.Много е свестен ама.. Оф помощ

т.7
    krem4et0

Ами просто му кажи,че много го обичаш,но като приятел...то няма друг начин...
    Той сам ще реши дали може да сте приятели или не.Но от личен опит,защото вече ми се е случвало 2 пъти,ако момчето те харесва,ще ти е трудно,защото той ще гледа на теб по друг начин, не като на приятелка.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    едно от най-истърканите изречения ще помогне "виж сега харесвам те ама не така както ти мене харесвам те само като приятел и бих искала да си останем такива" или нещо подобно ще помогне
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Пловдив
    Ami nqma nqchin osven da si pogovorite i da mu kajesh kak stoqt neshtata... imash go za dobyr priqtel i tfa e ..mislq che nqma po lesen nachin

Град
    Na sedmoto nebe
    of mersi ama sega izleze i dr dilema. Imame novogodi6na po6ta i sa 4ydq dali da my pratq karti4ka, 6toto az pra6tam na celiq kals iii ... of

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от twix_91
    of mersi ama sega izleze i dr dilema. Imame novogodi6na po6ta i sa 4ydq dali da my pratq karti4ka, 6toto az pra6tam na celiq kals iii ... of
    прати му защо не
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на koalka
    Говори на четири очи с него.На момчето ще му стане кофти, спор няма, но пък го помоли да си запазите приятелските отношения.В интерес на истината обаче, това ще е трудно, защото той вече не те смята само за приятелка.

Град
    Na sedmoto nebe
    Mersi za otgovorite i se nadqvam da se poly4i.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си