.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Насочете ме към столична гимназия:)

Tazi godina sam 7 klas i neznam kade shte kandidatstvam , edna ot ideite mi beshe 1 angliiska , no oshte ne sam vzela okonchatelno reshenie . Ako nqkoi znae podrobnosti za tazi gimnaziq , nezavisimo kakvi sa da pishe . Az ne sam ot Sofiq i neznam koi sa naq-dobrite ezikovi gimnazii tam . Molqvi daite mi idei za dobri gimnazii .

Редактирасно от-ЦвЕтИт0
    Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ако си от София и ако 1 английска е тази на Дондуков ние от нащо даскало и казваме 1 наркоманска както и да е!То е пропаднало училище има много други училища с разширен изочаване на английски като Търговско банковата гимназия , или стопанската гимназия има много голям избор но зависи какво ти харесва и какъв бал ще имаш!Желая ти много много успех!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на Exothermic
    НПГПТО (София) РУЛЗ!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Според мен доста бързаш.Определено е хубаво, когато чове има амбиции, но не бива да робува на тях.

От сега,още можеш да се насочиш съм конкретно училище,но не се самонавивай,че на всяка цена ще влезнеш,да неби недай боже нещо да се обърка и всичките ти надежди да се сринат за миг.

Принципно в София има не лоши езикови гимназии и училища с разширено изуване на език.

Желая ти много успех на предтоящите ти изпити и се надявам бала ти да е досатъчно висок за да можеш да учиш в това училище, което най-много ти е на сърце.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    Аз завърших Втора английска. Кво да ти кажа.. по английски доста трябва да се напънеш,но по повечето други предмети е спокойно. Поне след 10клас,щото дотогава повечето са на английски. /мразя този период в живота си/.
    Не напразно на една съседна кооперация пише: "Добре дошли в АДА"

Smile!?

Мега фен Аватара на Blab
    По мое мнение, езиковите гимназии са голяма глупост. Да учиш предметите си на чужд език.
    Не ми стана ясно какви очаквания имаш за средното си образование.

Аз пък смятам, че е повече от страхотно да знаеш къде искаш да учиш и да не съществува друга опция в плановете ти.

Мега фен
    Град
    София

Re: Насочете ме към столична гимназия:)

Цитирай Първоначално написано от NeKfuUu...
    Tazi godina sam 7 klas i neznam kade shte kandidatstvam , edna ot ideite mi beshe 1 angliiska , no oshte ne sam vzela okonchatelno reshenie . Ako nqkoi znae podrobnosti za tazi gimnaziq , nezavisimo kakvi sa da pishe . Az ne sam ot Sofiq i neznam koi sa naq-dobrite ezikovi gimnazii tam . Molqvi daite mi idei za dobri gimnazii .

Редактирасно от-ЦвЕтИт0
    Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.
    Поздравления за перфектния избор! Няма да сбъркаш ако избереш тази гимназия. Аз сега съм 11клас там и съм много доволна от избора си отпреди 5години. Ако можех пак да избера, пак 1АЕГ щях да избера. Нивото е много високо, хората са страхотни. Колкото до това, че му викат наркоманско...какво да ти кажа...тез прякори се лепват от разни хора, които не са успели да влезат там и от злоба са решили да оплюят училището. Нали знаеш "а гроздето кисело, кисело". За 4 години един наркоман не съм видяла.

Колкото за другите гимназии- 2АЕГ също е добър избор, френската и испанската също- зависи с какъв език искаш да се занимаваш.

Ако имаш още въпроси относно 1АЕГ, питай!

аз не си падам по математически,езикови и т.н. гимназий.за мен най-добре е една професионална,шото поне получаваш няква професия,а от другите гимназии...кво получаваш някъв език(за езиковите) е то езика при добро желание винаги да го научиш...аз затова избрах НПГПФ,просто защото не знам какво ще ми хрумне след 5 години...а ти премисли много добре с какво искаш да се занимаваш за в бъдеще и тогава решавай.Ае успех!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako iska6 da nau4i6 ne6to ela v 127mo SOU ...V centara e na ojiveno mqsto ne e v nekoi zabutan kvartal taka 4e nema kvo da mu misli6

Мега фен Аватара на Blab
    Моля, не превръщайте темата в "моето е най-хубаво".
    В 7-ми клас не си се представях другаде, освен в ... , просто всеки има различни интереси и амбиции.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ako iska6 da nau4i6 ne6to ela v 127mo SOU ...V centara e na ojiveno mqsto ne e v nekoi zabutan kvartal taka 4e nema kvo da mu misli6
    Има много хубави училища,които не са в центъра,така че разположението на гимназията не оказва,чак толкова голямо значение.Идеята е на момичето да и допада,това с което ще се занимава през следващите 5 години.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен
    Град
    c0фиR
    ако си твърдо убедена че искаш езикова то това е първа английска,но за порфесионално СПГТ ?(софийска професионална гимназия по туризъм) материалната база е перфектна всичко е чисто ново тая година е праен ремонт.найстина е доста строгичко във всякъфо отношение външен вид,извинителни елжеки,бележници,накзания, но пък се пак има по 3000 кандита годишно а приемат около 120-130 а и практиките са на невероятни места

значи аз първо да си кажа - мойто си е най - хубаво х) => 9 ФЕГ
    иначе също така зависи какъв език искаш да учиш, но и Испанската е хубаво даскало, в Немската ги натискат мноо яко да учат, но са ми казвали, че и там не е зле х)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си