.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    пловДИВ

Женски парфюм ?!

Предложете някакъв хубав женски парфюм ? Шот мисля да вземам някакъв на гаджето за коледа ама не се сещам към да и зема ? Мерси предварително
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

То женски парфюми има много но зависи какви аромати харесва приятелката ти според мен хубави са c-thru (зелено синьо и лилаво) розов adidas,BU,новата puma има и маркови много просто иди в една парфюмерия и поразгледаи \/
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Парфюмът на Carlos Moya е страхотен според мен

Град
    пловДИВ
    Мерси за съветите
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Град
    Маями
    Carlos Moya - няма момиче дето да не го харесва тоя аромат..поне аз не познавам

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    На мен пък Carlos Moya дамския не ми харесва
    А за това какъв парфюм да й купиш зависи от това какви тя харесва... по сладникави или по остри миризми, по тежки или по леки ) Вземи някоя нейна приятелка с теб, когато й избираш парфюм.Със сигурност ще ти помогне Успех

С колко пари разполагаш?Има пафюми от 5 и от 50 лева (: Отиваш в магазина и к'вото й харесаш това е..но на мен Булгари много ми харесва ааа иначе има един Incandense(май така се пишеше)на Ейвън и е много добър

На мене ми харесват на Oriflame - Extraordinary, на Beyonce True Star Gold, на Avon - Be... spontanious. Има и още много, но за сега на тези се сещам за имената им. Не са сладникави (защото не обичам такива), а са лекички. Ама наистина зависи тя какво харесва

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    С колко пари разполагаш?Има пафюми от 5 и от 50 лева (: Отиваш в магазина и к'вото й харесаш това е..но на мен Булгари много ми харесва ааа иначе има един Incandense(май така се пишеше)на Ейвън и е много добър
    Този на Ейвън наистина е много хубав, както и Miss O на Орифлейм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си