- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Женски парфюм ?!
Предложете някакъв хубав женски парфюм ? Шот мисля да вземам някакъв на гаджето за коледа ама не се сещам към да и зема ?![]()
![]()
Мерси предварително
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
То женски парфюми има много но зависи какви аромати харесва приятелката ти според мен хубави са c-thru (зелено синьо и лилаво) розов adidas,BU,новата puma има и маркови много просто иди в една парфюмерия и поразгледаи \/
Парфюмът на Carlos Moya е страхотен според мен![]()
Мерси за съветите![]()
![]()
![]()
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
Carlos Moya - няма момиче дето да не го харесва тоя аромат..поне аз не познавам![]()
С колко пари разполагаш?Има пафюми от 5 и от 50 лева (: Отиваш в магазина и к'вото й харесаш това е..но на мен Булгари много ми харесва ааа иначе има един Incandense(май така се пишеше)на Ейвън и е много добър![]()
На мене ми харесват на Oriflame - Extraordinary, на Beyonce True Star Gold, на Avon - Be... spontanious. Има и още много, но за сега на тези се сещам за имената им. Не са сладникави (защото не обичам такива), а са лекички. Ама наистина зависи тя какво харесва![]()
Този на Ейвън наистина е много хубав, както и Miss O на ОрифлеймПървоначално написано от Under_my_skin
![]()