- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подиграх му се, а сега го харесвам
Преди 2 седмици едно момче каза, че ме харесва и има някакви чувства към мен. Но аз го приех с насмешка, пък и тогава не изпитвах нищо към него. Обаче напоследък става едно явление с мен-видя ли това момче краката ми се подкосяват, сърцето ми почва да бие лудо и ме обземва желае да стана и да го прегърна. Не знам дали да му кажа , защото преди 2 седмици му се измях в лицето, а сега направо съм луда по него и ако примерно си помисли, че се подигравам с него?!Помагайте, кажете ми какво да направя, защото не издържам без него и като го видя, все едно виждам Папата или някоя звезда като Бионсе.
[/u]
т.7
krem4et0
Обесни му това, което си написала в темата..
Животът е адът описан в Библията!
Ми душко защо не си поговорите и да му обясниш , че имаш и ти чувства към него.. пиши му ,покажи му го ако е бил сериозен с тебе ще се съгласи да бъде с тебе дори и да си му отказала първия път..от личен опит го знамУспех
![]()
Ще се опитам ,макар че аз съм много срамежлива и притеснителна. Дано ме разбере, защото с всеки изминал ден осъзнавам, че не мога без него.Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Още по-хубаво, че си такава. Това ще му подскаже, че не лъжеш!Първоначално написано от Ваня_ Петкова
![]()
Животът е адът описан в Библията!
и на мен ми се е случвало то почти винаги става така за съжаление,но наистино отиди при ниго и му кажи какво чувстваш и щом ти е признал че има и той нещо към теб нищо чудно до се получи успех![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Май нищо няма да излезне! Опитах се да го заговоря, а той се обърна на другата и каза,че не го интересува нищо и да се махам. Естествено си тръгнах, защото не ми се разправяше с него. След няколко дена пак го срещнах , а той ме бутна и ме подмина като крайпътен знак. Ядосах се и се отказах, явно сега той е недостъпният. От горе на това като ме види из коридорите на училището почва да се усмихва и да обарва други момичета. Сигурно иска да ме ядоса, може да е усетил, че и аз го харесвам. Дори в петъка пред очите ми спря едно момиче и му каза ''Миличко, какво ще правим довечера, а?''.Идеше ми да му дам едно миличко. Мразя го този човек.![]()
Еми ти си се отнесла зле с него и е нормално да иска да ти го върне. Изчакай малко да му мине и тогава опитай пак.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Сама си си виновна.. можело е да не му се подиграваш а просто да му кажеш,че нямаш чувства и сега можеше да ти е по-лесно,ама дай да сме гъзари.. еми тогаз ще си сама. Нормално е да те реже така, веднаж ти си му се подиграла негов ред е.. Всичко се връща
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Е луда ли си ? Нали трябва да се подиграе с момчето , нали трябва да се направи на важна ! ... хората са го каза ли... Всичко се връща !Първоначално написано от Iv4eTy
Гениалната ми идея е следната:
Кажи му: "мисля,че промених отношението си към теб и може би те харесвам."
А той ще те погледне с големи влажни кучешки очички.
И ти ще каажеш: "пфаха балък, върза ми се."
И вече няма да си храниш илюзии,че ще се получи нещо.
ami spoko ako toi e seriozen i e re6en da te spo4eli nqma da imate problemi 6toto i na men mi se slu4i ne6tu takova i sq se bi4kame mnogo :P uspeh!
a tui.. ne moje si4ki kurvi da preebaat mom4etata i posle kat re6at 4e im trqat da im se umilkvat i da si polu4avat svoeto.... sq kat se durji6 6ibano 6ti se vru6ta .. dr put moi da si pomisli6 predi da zaebe6 nqkoi ...
vsi4ko se vru6ta
a tui.. ne moje si4ki kurvi da preebaat mom4etata i posle kat re6at 4e im trqat da im se umilkvat i da si polu4avat svoeto.... sq kat se durji6 6ibano 6ti se vru6ta .. dr put moi da si pomisli6 predi da zaebe6 nqkoi ...
vsi4ko se vru6ta
![]()
![]()
![]()
Наистина трябва да му се извиниш и да му кажеш това, което ти е на сърце...Да се надяваме, че ще приеме извиненията ти и да стане нещо между вас.
малко ти е тва... мн е лесно да се подиграеш на някой, нали? ама кат си от другата срана не е толкова готино, а? ... е дано поне една от вас се научи да уважава хората около себесиПървоначално написано от Ваня_ Петкова
Хм...доста гадничка история,нали?Даам...
Ами като за начало спри да проявяваш всякакво внимание (и да ти личи) и когато спре да си "отмъщава" поговори с него...Трябва да му кажеш това,което чувстваш...
И все пак внимавай,защото явно е наранен...
П.П.Постъпила си гадно спрямо момчето...![]()
Let the beats control your soul...
Безсмислено е да я нападаш,да сгрешила е всички грешим.А по темата,ще кажа да се опиташ да обясниш на момчето,дано те разбере \Първоначално написано от gostut
/ Имаме много умна поговорка в случая "Който се смее последен,се смее най-добре",за това мислете малко преди да се присмивате иронично,защото не се знае кога,вие ще сте на на мястото на другия човек,не е много приятно нали?!
това което съм й казал е само и единствено за нейно добро. просто света е устроен така, че когато уважаваш хората около себеси и не ги мачкаш при сяка възможност живота ти се отплаща, но когато го правиш рано или късно попадаш в такива ситуаций. и колкото по-рано човек усазнае това и спре си изкарва сичко на хората около него, толкова повече време ще има да се наслади на хубавите страни на живота, които не са свързани със злобни подигравки и надсмиване над някой, който не ти е направил нищо, даже в случея обратното - изразил е най-добри чувства към момичето. живота те учи на тези урози, понякога и по по-гадни начини като не разбираш от доброПървоначално написано от slun4ice_90
а що се отнася до случея... това което може да направи аФторката на темата е да се извини(без да си признава чувствата). да каже в очите на момчето, че е згрешила като му се е подигравала и е разбрала грешката си и мн съжалява. пак казвам БЕЗ ДА СИ ПРИЗНАВА КАКВИТО И ДА Е ЧУВСТВА към момчето. така най-лесно ще може да си отвори някоя вратичка за след извесно време, защото сега според мен нищо не може да се получи, защото чувствата и мъжкото достойнсво на момчето са наранени (никой не понася лесно подигравки от човека, който харесва)
Mi da ti kaja naistina kaji mu vsi4ko 4e v na4aloto ti e bil bezinteresen a ve4e ne e taka obi4a6 go tova mu kaji 6te vidi6 4e 6te te razbere i daje 6te stane ne6to mejdy vas siguren samai mnogo uspeh4eta i pi6i kakvo e stanalo
![]()
-Icko-
както се казва: "нека ти"
LoL като искаш да се правиш на голямата ралта така става
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
И аз съм на мнението че трябва да го караш по-полека с негоОтначало намери начин да приеме извиненията , пък по-нататък започни да контактуваш с него да излизате и тогава нападай
![]()
Хехе ето това е страшно вярно ... и при мен често се случвало момичетата да ме режат , но не минава време и после тичкат след тебе ... и ето тогава е ТВОЯТ ЧАСПървоначално написано от crazy_style
![]()
![]()
Затова винаги като ме отрежат знам какво ще стане време и ще има разплата
![]()
Че както казах сега е "Неговият Час и той е на ход " както казаха някой хора изчакай извесно време . Според мен не слушай хората до момента а послушай мен , не му обръщай много внимание НЕ МУ ПОКАЗВАЙ ЧЕ ГО ХАЕРСВАШ , ОБИЧАШ , ЧЕ ТЕ ПРИВЛИЧА !!! Не казвам да не му обръщаш внимание изобщо !!!! Не покавай интерес , но го следи . След време ще забележиш че и той е изгубил интерес към това да ти отмъщава , донякъде и към теб самата. По този начин ще забрави по-бързо всичко случило се до момента , както и "раната" ( в начални стадий е рана , после е удоволстие) както казаха някой ще зарасне по-бързо . След като това се случи е твоят ред да действаш отново , получава се нещо като РЕСТАРТ на компютъра ти , започвате и 2мата на чисто като му кажеш , че например : Едно време е имало някакви драскания помежду ви ... но са били плод на искра между вас , за което се извиняваш ако нещо си го наранила и ако си можела да върнеш времето назад не би го направила . Така че се надяваш 2мата да започнете начисто без такива драскания помежду , работите да тръгнат по друг път
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо такова \
/ Така като леко те е позабравил ти отново ще се промъкнеш в ума му и ако има успех отново ще присъстваш в мислите ми вечер преди да заспи , докато гледа тавана
![]()
П.П. Не че не уважавам мнението на останалите съфорумници , но давам мнение отчно от страна на момче което е в позицията на даденият герой в нашият случей , и според мен аз съм най-близко до мисленето на героя в нашата ситуация ====>>>> Този АНТИ - ход на наранено-отмъщаващо момче е най-добър![]()
П.П.2 Ако има неразбрали от казаното казвайте ще следя темата \/
П.П.3 Айде момиче деиствай и успех , А доколкото до устаналите момичета в форума .... моля ви не прилагайте тази такника и върху мен
П.П.4 Дано не изморя много хора с този ОГРОМЕН ПОСТ![]()
![]()
![]()
![]()
Каквото и да си пишем, аз съм една глупачка. Защо трябваше да приемам с подигравка чувствата на момчето? Мразя се , но какво да се прави. Няма да му обръщам внимание няколко дена, пък каквото излезне.
Виж не се обвинявай просто кажи : Всяко зло за добро . Все пак правиме грешки за да се учиме от тях . Това ще ти е за урок .
А доколкото виждането . Казах ти не му обръщай внимание и му показвай ННИ ( Нулево Ниво на Интерес ) до този момент до който той спре да ти отмъщава . Тогава действай