Цитирай Първоначално написано от gree_girl
Ами защо не и покажеш клиповете, стихотворенията, защото по този нчин ще се убеди в твоите силни чувства. попитай я може ли любовта да е глупост? Но ако не се осмеляваш тогава не се затваряй вкъщи, защото така ще се депресираш повече. Намери си хоби, започни да се занимаваш с нещо друго, когато се сетиш за нея, излизай навън с приятели, НО НЕ СЕ ЗАТВАРЯЙ ВКЪЩИ САМ С МЪКИТЕ СИ Знам, че ще е трудно, но когато се сетиш за ния си кажи: тя е минало, почвам на ново, ще намеря някоя която дя ме обича толкова силно, колкото и аз нея. В началото ще ти е трудно, но си го наложи! И си пускай не балади и тъжни песни, а по-весели и оптимистични. Излизай навън, не се затваряй вкъщи-пак го казвам айде горе главата, пич и успех \/
показвал съм и ги абсолютно всички стихотворения клипове и останалите неща и нещица които съм правил но тя неиска и да чуе да излеза с приятели немога защото нямам такива то всъщност никога не съм имал тя беше единственият човек с които можех да споделя нещо но аз ще се оправя само леко съм депресиран