.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    София

Сбърках ли ?

Преди три седмици се разделих с гаджето си ,с когото имахме връзка 6 месеца.Днес се видяхме ,поговорихме си за общи неща.Той попита дали има нещо ново при мен,отговорих му ,че харесвам едно момче с което си бяхме писали в скайпа.На въпроса му кой е той,казах ,че си пишем отдавна,и му припомних ,че докато бяхме гаджета,аз му бях казала ,че си пиша с това момче,но само като приятели.Бившият ми приятел изведнъж изпадна в гняв,че съм харесвала това момче,че съм си пишела с него докато сме били заедно.Опитах се да му обесня,че тогава с това момче наистина бяхме само приятели,и с него съм се видяла 2 седмици след раздялата ни.Но това не го успокои и ми каза че съм го засегнала,че той след нашата раздяла не е излизал с друга.Сега се чувствам виновна и се питам къде сбърках ?
    По-добре пияна до бара,от колкото права пред мивката

Не мисля 4е е трябвало да му казва6 то4но по този на4ин за6тото малко или много тои все о6те 6те те оби4а и това наистина мойе да го е наранило.

мммм гадничко си му го изтърсила ама се пак щом вече не си с него пък и нямаш намерение да бъдеш защо не
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Град
    София
    Забравих да уточня,че с бившия ми приятел се разделихме по негово желание.Близо една седмица след това ,аз се опитвах да оправя нещата между нас,но не се получи.Реакцията му днес много ме шокира,не знам какво да мисля !
    По-добре пияна до бара,от колкото права пред мивката

Ами щом той е искал да се разделите, защо ся се пари? Според мен не си направила нищо лошо! Това, че той не знае какво иска не е причина ти да се чувстваш виновна.
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Абе според мен няма правото да ти държи сметка с кой кога и как са излизала пък и дори да е било докато си ходила с него. С какво тиси виновна, че той не е излизал с други. Я му тегли 1
    Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    Абе според мен няма правото да ти държи сметка с кой кога и как са излизала пък и дори да е било докато си ходила с него. С какво тиси виновна, че той не е излизал с други. Я му тегли 1
    Точно така
    Smile!?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Къф му е проблема на този, нали вече не ти е никакъв?! Явно потвърждава думите "Ревността се ражда с любовта, но не винаги умира с нея". Да не говорим, че е тъпо и детинско да се държи така, май трябва да започне да мисли с галвата си и не с краката си, нямам никакво право да ти държи сметка и да се меси, ако ще с 10 да си си писала, докато сте били заедно...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Търново.... Велико Търново
    не си постъпила много добре но ..... той те е зарязал ..... да не ти пука въобще

Мега фен Аватара на koalka
    Явно му е странно как толкова скоро след раздялата ви, ти си харесваш друго момче.И също така той не е безразличен още към теб, за да му е все тая дали се виждаш с друг, трябва да мине още време.Ти си му обяснила, дано ти повярва и да си запазите приятелските отношения.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Засегнал се е,вероятно защото още има чувства към теб.Всеки на негово място би реагирал така,нормално е.Но ти не бива да се чувстваш виновна.Длъжни сте след раздялата си да продължите напред.Ти си го направила,а на него му е още трудно.Ще видиш,че след време ще е по-спокоен,поне се надявам.

Град
    софия

Re: Сбърках ли ?

Цитирай Първоначално написано от aneto_666
    Преди три седмици се разделих с гаджето си ,с когото имахме връзка 6 месеца.Днес се видяхме ,поговорихме си за общи неща.Той попита дали има нещо ново при мен,отговорих му ,че харесвам едно момче с което си бяхме писали в скайпа.На въпроса му кой е той,казах ,че си пишем отдавна,и му припомних ,че докато бяхме гаджета,аз му бях казала ,че си пиша с това момче,но само като приятели.Бившият ми приятел изведнъж изпадна в гняв,че съм харесвала това момче,че съм си пишела с него докато сме били заедно.Опитах се да му обесня,че тогава с това момче наистина бяхме само приятели,и с него съм се видяла 2 седмици след раздялата ни.Но това не го успокои и ми каза че съм го засегнала,че той след нашата раздяла не е излизал с друга.Сега се чувствам виновна и се питам къде сбърках ?
    не си даже ни най-малко ,тоя се е побъркал нещо или просто те е гаврил и не си стоплила. тоя кво си мисли ,че до края на живота ти ще те контролира? пхахаха....ама като гледам май е успял....

Това дали ще се ожениш, ще имаш цял отбор дечица и на старини ще празнуваш с мъжа си и 3мата млади любовници си е... ЛИЧНО ТВОЯ РАБОТА! Ако ще ти прави проблем след като той те е зарязал, хич и не се занимавай. За нищо не си виновна. Тва, че никоя не му пуска откакто сте се разделили не значи, че той от голямата мъка не ходи с никоя. Той какво е очаквал? Че като сте заедно няма да говориш с други мъже? Че ще го оплакваш 3 месеца подред? Но ако държиш да сте приятели му направи услуга и му помогни да си намери мозъка... Някъде го е забравил...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Re: Сбърках ли ?

Цитирай Първоначално написано от uchihasblood
    Цитирай Първоначално написано от aneto_666
    не си даже ни най-малко ,тоя се е побъркал нещо или просто те е гаврил и не си стоплила. тоя кво си мисли ,че до края на живота ти ще те контролира? пхахаха....ама като гледам май е успял....
    Съжалявам, че така малко ще питам извън темата... uchihasblood, Наруто фенче?
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от Oriqna
    мммм гадничко си му го изтърсила ама се пак щом вече не си с него пък и нямаш намерение да бъдеш защо не
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си