- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ккъв подарък за Коледа... За момче ....
Zdaveite, na vsichki... am taka napravo kum temata! nz.. kakfo da podarq na moity priqtelche... nehodim ot mng vreme ... ama... mnG se obichkame..ta se chudq kakfo da mu podarq
![]()
![]()
.....Mersi predvaritelno0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
s kakva para razpolagash![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
оххх да по отношение на подаръците тва е мноого кофти период от годината... С моя ходим от 3 години, обаче аз още се затруднявам при избора на подарък и най-често се получава така, че го питам тва ще ти хареса ли, онова ще ти хареса ли? Е за тая Коледа съм му купила един много стилен суичър от Плейлайф, а докато дойде време да му го дам сигурно ше му купа и някоя друга финтифлюшка...
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Има и други такива теми.
И все пак ще ти кажа аз какво купих на моя - едно много сладурско бельо, на което има надписи с разни бъзици.. е естествено ще има и още неща, които мисля да му купя..
Но при вас, не знам, ходите от скоро .. купи му някакъв сувенир, например.![]()
>>> House Music <<<
Има ли готини!!???Първоначално написано от n0r4eto
И моя е почитател на PLAYLIFE i KILLERLOOP. Мисля да го замъкна и да пробва,че с размерите се затруднявам![]()
Smile!?
и с моя сме заедно отскоро иии се чуда какво..![]()
щях да пиша подари му любов ама .... xD някой ме е изпреварилПървоначално написано от SWASTICA
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Вие двамата постоянно се допълвате... СладуриПървоначално написано от kael
Аз бих подарила на моето мило медальон (плочка) с гравирано неговото име. Е сега, може да се гравират и имената на двамата или само твоето име, да си те носи до сърцето си, но нали сте от скоро заедно, май неговто име е най-подходящо![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Ами и аз много се чудих, ама накрая му взех парфюм Spirit на Antonio Banderas..мисля че ще му хареса..пък каквото станеА иначе подходящи са коледните подаръчета, например от онези сферички, които, като ги обърнеш пада сняг-има много красиви...не знам, все пак кой каквото предпочита.
![]()
Amm za6to ne mu kupi6 spisanie Playboy iliii FXM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!
охх аз също нямам никакви идейки ...също мислех за гравирана плочка да подаря на мойто мило...ама някфа тъпачка ве4е ме е изпреварила за жалостняма значение...този вариянт отпада...остава ми да следя темата с идейки и надежда 4е ще ви хрумне нещо интересничко :P
Въпрос: за какво му е плочка с името му - да не си го забрави ли случайно? Според мен някой медальон с по-специално значение ще е по-хубаво, но човек както си прецени...
Браво за добрите отговори на онези, които са посочили любовта като най-хубав подарък!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ей да тъкмо помогнете и на мен. С гаджето ми на Коледа правим месец. Та какво да му купя =) ...
hhihi haresa mi ideqta s playboy spisanieto... nz zashto0o0 ...![]()
![]()
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Медальон - изключено. Това е банална традиция, поне за мен и за доста хора, които познавам.
За плочката съм много ЗА, но дали това ще е най-интересното за него ?
Подари му една вечер двамата заедно ... Едно секси бельо ще е достатъчно ... нататък - ти си знаеш![]()
Всичко писано от философи, поети -
ще се сбъдне!
- Без бог! без господар!
Септември ще бъде май.
Човешкия живот
ще бъде един безконечен възход
- нагоре! нагоре!
З е м я т а щ е б ъ д е р а й -
ще бъде!
Първоначално написано от Victim_of_Love
А защо не му подариш табелка на която пише "Моята курва" също и един синжир да си го разхождаш по центъра на града тамън с табелката ще сте уникални... ц ц ц
moonlight_shadow е права но само за името, на плочката може да пише името на / нещо свързано с музиката(група,стил,певе/иц/а) любим футболист / друг спорт.. актьор / актриса и какво и да е било...
Здравейте!![]()
Подаръци,подаръци,подаръци ии ... много обичам КоледаАз на моя приятел съм му купила ръкавички,кожени,мн хубави и една фигурка на снежно човече,супер сладкааа \
/ и съм ги опаковала в една кутия, и съм я увила в коледна хартия и се получи много добре =D> Иначе други подаръци.. може от тези магическите чаши, като налееш нещо топло и се появява ваша снимка, или да направите някой албум(ако имате достатъчно снимки и фантазия),... мммм.... може писмо в бутилка, много оригинален подарък,или в една кутиика под формата на сърце да сложите някакви пожелания за него. Ако има някакви специални хобита вече.. просто излезте заедно и се заслушайте като минавате покрай магазините дали ще си хареса нещо
![]()
Това е май от мен. Късмет и се обичайтееееее!![]()
![]()