.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Град
    sofia

Въпрос,който много ме тормози...

Кога според вас е най-добре момичетата да започнат да водят полов живот?Искам всеки да изкаже мнение по въпроса,за да подходя по темата!!!
    Big girls don`t cry!!!{}{}{}

ти на колко си?

Град
    София
    СЛед 15, поне според мен
    Не трябва да е подготвена само психически,но и тялото й да е готово физически.
    Smile!?

Така... според мен не може да се каже кога е най- нормално защото всеки си има различни представи за нормалното... Има някои дето почват от 12 годишни, други пък се гордеят с факта че са били девствени до сватбата си. Но пък има и друга страна на въпроса - Защо, по дяволите, първия ни цикъл идва на по 12- 13 години при положение, че никой от нас няма да тръгне да забременява на толкова. Явно според природата от 12 годишни сме годни за полов живот...
    Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...

mmm 15/16 mislq 4e e dobra vuzrast .... vse pak si spomnqm ot 4asa po biologiq 4e sled 16 godi6na vuzrast ve4e e normalno da se vodi polov jivot noo ne zavisi samo ot tova de
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Град
    sofia
    Emi pochti sam na 15!!!I ima edno momche,koeto mi predloji da go napravim(ne e gadjeto mi),no toi mi kaza,che ot men ne iska vr1zka,a prosto sex!!!Eto zatova go s1zdadoh tozi forum!!!Da vidq kakvo mislqt momicheta na moqta v1zrast!!!

Само секс без връзка? Ами аз съм на 16 и не бих се съгласила, ама ти си знаеш...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен
    ne znam

Град
    sofia
    Predi da tr1gnem s fr az mu obqsnih,che skoro nqma da sam gotova da go napravq,no s techenie na vremeto az zapochnah da iskam.No ima edin problem,koito mnogo me pritesnqva-bolkata.Vsichki priqtelki mi vikat,che bilo super qko p1rviq pyt,no gadjeto mi v1preki,che veche e pochti na 18 mi vika oshte da ne go pravim,zashtoto sam bila oshte malka.Razbrah ot edna priqtelka,che kolkoto e po-malko momicheto,tolkova e po-tqsna dolu.Vijdam,che v1v foruma se vkluchvat kaki i batkovci.Neka te kato po-golemi ot men da mi kajat dali tova e vqrno!!! :P

Град
    София
    Като е по-малка,е по-тясна.. За пръв път го чувам,честно. Хм.. не мисля,че е общовалидно правило за всички момичета. От 15-16г е добре за секс,не се притеснявай
    Smile!?

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Тая тема пък какво общо има с любов? Нали има и раздел секс, образовайте се сексуално там...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Re: Въпрос,който много ме тормози...

Цитирай Първоначално написано от cvetitoy
    Кога според вас е най-добре момичетата да започнат да водят полов живот?Искам всеки да изкаже мнение по въпроса,за да подходя по темата!!!
    виж за тея неща не трябва да питаш другите, а когато сама усетиш, че си готова! аз например бях на 16.. мисля че беше доста подходящо време за мен.. просто тогава го пожелах

...she needs a golden calculator
    to divide the time it takes to look inside
    and realise that real guys go for real
    down-to-Mars girls... (*)

…♥...Panic At The Disco♥...

Za6to vseki se interesuva na kolko godini da zapo4ne polov jivot!?Ako 4ovek se 4uvstva gotov nqma problemi.Estestveno 4e e normalno sled 16-18,no tova ne zna4i 4e i ti trqbva da 4aka6 do togava.Taka ili ina4e vseki sam si precenqva.Ti ako iska6 ne vqrvam 4e ima nqkoi,koito da te spre,dori i na 12 da si.Vajnoto e da go iska6 i da ne sajalqva6 posle za izbora si,za6toto ve4e 6te e kasno...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nqma da ti kazvam kakvo da napravish no shte ti kaja kakvo bih napravila az na tvoe mqsto... i to e che ne bih go napravila sega....

1.Oshte mislish po detski
    2.Ne e hubavo da izneverqvash po tozi nachin
    3.Gadjeto ti e pravo

Град
    Търново.... Велико Търново
    всеки приема секса по свой начин някой го правят просто ей така за удоволствието, за други има ппо голям смисъл - само с любимия човек .... порасни още малко щом не си сигурна и питаш значи не ти е време

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Emi pochti sam na 15!!!I ima edno momche,koeto mi predloji da go napravim(ne e gadjeto mi),no toi mi kaza,che ot men ne iska vr1zka,a prosto sex!!!Eto zatova go s1zdadoh tozi forum!!!Da vidq kakvo mislqt momicheta na moqta v1zrast!!!
    Ами ти щом си съдадетелката на този форум...Ох друго трябва да ми е отношението към Вас госпожо.....Господина,който иска само секс е леке,а вие ако приемете,ставате к***а!
    Поздрави,много красив форум ...Ахахаха
    Едно умно мнение, =D> Ако си готова,го направи иначе няма смисъл да го праи'ш само,за да задоволиш нагона на момчето

Мега фен Аватара на sasha_90
    Темата ти не е за тук,но нищо.Нормалната възраст е над 16-17 и преди всичко първия път трябва да е когато момичето е готово.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Ами ти щом си съдадетелката на този форум...Ох друго трябва да ми е отношението към Вас госпожо.....Господина,който иска само секс е леке,а вие ако приемете,ставате к***а!
    Поздрави,много красив форум ...Ахахаха
    evalaaaaaaaaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    гр. Монтана
    След като се почувства готова. По-добре да е над 16 год.

Голям фен
    Абе кви са тия глупости за "нормалната възраст" и бля бля....От тая тема ми се драйфа.Май само SWASTICA е единствения,който мисли с тази част на тялото си,върху която не е седнал!А авторката.....ти си уникално наивна!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

С това мислене след 2-3 години ще си напълно завършена -к урва-
    Клик ми (:

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    С това мислене след 2-3 години ще си напълно завършена -к урва-
    Pitah kakvo da pravq i iskam da kaja na vs koito sa ostavili nqkakvi prostotii da si spestqvat t1pite komentari!!!Kakto vijdate ne sam molila da mi pi6ete prostotii,a da mi pomognete.

Чакай ся...Имаш си гадже на 18 и някво момче ти предлага секс?!?!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Чакай ся...Имаш си гадже на 18 и някво момче ти предлага секс?!?!
    da!!!

Град
    Na sedmoto nebe
    Този дето ти предлага да го направите просто го отрежи.Ако толкова мнго ти се иска го направи обче вече ще те вземат за леко момиче.Аз съм на 16 и не съм го направила и не бързам.Още повече щом питаш дали да приемеш "офертата" значи не си готова. Това е моето мнение пък ти си знаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си