- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос,който много ме тормози...
СЛед 15, поне според мен
Не трябва да е подготвена само психически,но и тялото й да е готово физически.
Smile!?
Така... според мен не може да се каже кога е най- нормално защото всеки си има различни представи за нормалното... Има някои дето почват от 12 годишни, други пък се гордеят с факта че са били девствени до сватбата си. Но пък има и друга страна на въпроса - Защо, по дяволите, първия ни цикъл идва на по 12- 13 години при положение, че никой от нас няма да тръгне да забременява на толкова. Явно според природата от 12 годишни сме годни за полов живот...
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
mmm 15/16 mislq 4e e dobra vuzrast .... vse pak si spomnqm ot 4asa po biologiq 4e sled 16 godi6na vuzrast ve4e e normalno da se vodi polov jivot noo ne zavisi samo ot tova de![]()
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
Само секс без връзка? Ами аз съм на 16 и не бих се съгласила, ама ти си знаеш...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ne znam
Predi da tr1gnem s fr az mu obqsnih,che skoro nqma da sam gotova da go napravq,no s techenie na vremeto az zapochnah da iskam.No ima edin problem,koito mnogo me pritesnqva-bolkata.Vsichki priqtelki mi vikat,che bilo super qko p1rviq pyt,no gadjeto mi v1preki,che veche e pochti na 18 mi vika oshte da ne go pravim,zashtoto sam bila oshte malka.Razbrah ot edna priqtelka,che kolkoto e po-malko momicheto,tolkova e po-tqsna dolu.Vijdam,che v1v foruma se vkluchvat kaki i batkovci.Neka te kato po-golemi ot men da mi kajat dali tova e vqrno!!!:P
Като е по-малка,е по-тясна.. За пръв път го чувам,честно. Хм.. не мисля,че е общовалидно правило за всички момичета. От 15-16г е добре за секс,не се притеснявай![]()
Smile!?
Тая тема пък какво общо има с любов? Нали има и раздел секс, образовайте се сексуално там...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
виж за тея неща не трябва да питаш другите, а когато сама усетиш, че си готова! аз например бях на 16.. мисля че беше доста подходящо време за мен.. просто тогава го пожелахПървоначално написано от cvetitoy
...she needs a golden calculator
to divide the time it takes to look inside
and realise that real guys go for real
down-to-Mars girls... (*)
…♥...Panic At The Disco♥...
Za6to vseki se interesuva na kolko godini da zapo4ne polov jivot!?Ako 4ovek se 4uvstva gotov nqma problemi.Estestveno 4e e normalno sled 16-18,no tova ne zna4i 4e i ti trqbva da 4aka6 do togava.Taka ili ina4e vseki sam si precenqva.Ti ako iska6 ne vqrvam 4e ima nqkoi,koito da te spre,dori i na 12 da si.Vajnoto e da go iska6 i da ne sajalqva6 posle za izbora si,za6toto ve4e 6te e kasno...
Nqma da ti kazvam kakvo da napravish no shte ti kaja kakvo bih napravila az na tvoe mqsto... i to e che ne bih go napravila sega....
1.Oshte mislish po detski
2.Ne e hubavo da izneverqvash po tozi nachin
3.Gadjeto ti e pravo
всеки приема секса по свой начин някой го правят просто ей така за удоволствието, за други има ппо голям смисъл - само с любимия човек .... порасни още малко щом не си сигурна и питаш значи не ти е време
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Едно умно мнение, =D> Ако си готова,го направи иначе няма смисъл да го праи'ш само,за да задоволиш нагона на момчетоПървоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
Темата ти не е за тук,но нищо.Нормалната възраст е над 16-17 и преди всичко първия път трябва да е когато момичето е готово.
Първоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
![]()
![]()
evalaaaaaaaaaaaa
Първоначално написано от ™G-Baby™
След като се почувства готова. По-добре да е над 16 год.
Абе кви са тия глупости за "нормалната възраст" и бля бля....От тая тема ми се драйфа.Май само SWASTICA е единствения,който мисли с тази част на тялото си,върху която не е седнал!А авторката.....ти си уникално наивна!![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Чакай ся...Имаш си гадже на 18 и някво момче ти предлага секс?!?!![]()