.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от cvetitoy
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Чакай ся...Имаш си гадже на 18 и някво момче ти предлага секс?!?!
    da!!!
    Пу да те еба у тапирчето...
    Не заслужаваш ни секс,ни момче,ни нищо!!!!!!!!!!! Смърт за курвета като тебе!!! (За пръв път съм се разбеснял толко просташки)

Град
    Пловдив
    da!!!
    алоуууу накъде отива тоо свят...първо си прегледай централното захранване и после пускай тъпи теми!!!Как може такива неща?!Аз тва никога няма да си го помисля....А после момчетата били виновни за сичко...

Цитирай Първоначално написано от Lashes
    da!!!
    алоуууу накъде отива тоо свят...първо си прегледай централното захранване и после пускай тъпи теми!!!Как може такива неща?!Аз тва никога няма да си го помисля....А после момчетата били виновни за сичко...
    'Бе ти няма да си го помислиш,но тя даже си мисли,че е ПРАВИЛНО....Не мисля,че тя някога ще се оправи

божкеееее на къде отиде света
    за жалост почти всички момичета са така
    Подкрепям всички които си мислят, че тая и оня дето и предлага НЕ са добре
    Извинявай ама аз съм момче и ако бях на твое място щях да си остана с гаджето отколкото да го правя с некъв пиндел дето сигурно и пишка няма !

Цитирай Първоначално написано от haker4o_im
    'Бееее не всички са,но повечето са такива...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от haker4o_im
    Извинявай ама аз съм момче и ако бях на твое място щях да си остана с гаджето отколкото да го правя с некъв пиндел дето сигурно и пишка няма !
    \/ =D> ако това те успокоява не всички момичета са така...но наистина по голямата част са такива и просто нз...

като ти се прави секс отиди при гаджето си а не при друг

6te propusna fakta,4e ima6 gadje,a ne pita6 dali da spi6 s nego,a s nqkakav koito predlaga razni seks oferti.Nqma da go komentiram tova,za6toto ako ti kaja kakvo mislq 6te te obidq i to mnogo

Ta po temata:
    Kogato se po4uvstva FIZI4ESKI i EMOCIONALNO gotova za seks (6tom zadava6 takuv vapros zna4i ne si)
    I kogato ima podhodq6t 4ovek do sebe si( a mom4e,koeto ti e kazalo v prav tekst 4e iska samo da te 4uka,opredeleno NE e podhodq6t!
    Drug vapros,e 4e ne odobrqvam seksa predi 16 godi6na vazrast,sama si pravi izvodite.

you are so so so stupid!

аз викам от момента в който почнат да си навират разни неща в устата...тогава е най забавно!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен не е удачно да питаш хората кога да почнеш да водиш полов живот.За всеки е различно...тоест го правиш,когато искаш и се чувстваш напълно готова.Тогава няма да си задаваш въпроса дали го искаш или не.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Когато се чувстваш готова,с точния човек,на точното място,с човека който обичаш,както и той тебе,с човека,с когото си сигурна че искаш да ти е за пръв път и си сигурна че после няма да те зареже..Най важното-чувствай се готова,не се определяй от някакви си възрастови граници(което не значи да почнеш да се ебеш на 10 естесвено )
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shiT_ShiT=
    ]you are so so so stupid!

Град
    TaM Hqk1deE..
    Абе хора вижте сега,момичето ви е помолило за мнение,което да искажете,а не да я критикувате.Познавам я и ако бях на нейно място бих останала с любимия човек.Според мен е написала тази тема,защото не се вижда 4есто с приятеля си и едно такова предложение на нейната възраст и в нейния случай,би провокирало много момичета.На всичкото отгоре,тя е била влюбена в момчето,което и предлага секс.Незнам как бихте се чувствали вие ако и с вас беше така,помислете малко.
    Ако трябва да се изкажа относно въпроса,миличка продължавай си с Боцету и да не ти пука от нищо,много сте си сладки и двамата!Важното е да не се поддаваш на такива смешни предложения,защото много добре знайш че всичко ще бъде само за седмица....Айде много успехчета
    JiVeI zA dnEs,zA6t0To v4eRa NqMa dA sE v1rNe,a yTrE MoJe Da nE DoidE~!!!

Град
    TaM Hqk1deE..
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Според мен не е удачно да питаш хората кога да почнеш да водиш полов живот.За всеки е различно...тоест го правиш,когато искаш и се чувстваш напълно готова.Тогава няма да си задаваш въпроса дали го искаш или не.
    Оглеждал/а ли си се колко други такива теми има като тази,зададени по друг начин! И престанете с тъпите коментари бе,тфа е форум,а не е място където да обиждате хората.
    JiVeI zA dnEs,zA6t0To v4eRa NqMa dA sE v1rNe,a yTrE MoJe Da nE DoidE~!!!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от sLaTkA*
    Абе хора вижте сега,момичето ви е помолило за мнение,което да искажете,а не да я критикувате.Познавам я и ако бях на нейно място бих останала с любимия човек.Според мен е написала тази тема,защото не се вижда 4есто с приятеля си и едно такова предложение на нейната възраст и в нейния случай,би провокирало много момичета.На всичкото отгоре,тя е била влюбена в момчето,което и предлага секс.Незнам как бихте се чувствали вие ако и с вас беше така,помислете малко.
    Ако трябва да се изкажа относно въпроса,миличка продължавай си с Боцету и да не ти пука от нищо,много сте си сладки и двамата!Важното е да не се поддаваш на такива смешни предложения,защото много добре знайш че всичко ще бъде само за седмица....Айде много успехчета
    Mn go obicham,prava si ama mn mi lipsva i nz kakvo da praq veche!!!Ti ako ne beshe mi pomognala da resha za nego mojeshe da go izpusna!!!Mn te obicham
    Big girls don`t cry!!!{}{}{}

Мега фен Аватара на babity
    нз кога е нормално, ама аз винаги съм искала да го направя на 16... и като цяло смятам, че е глупаво да го направиш под тая възраст, защото на 16 може да не си кой знае колко голям, ама поне около мен повечето момичета на тея години знаят какво точно да направят, очакват и как да поемат отговорност за постъпките си...

Мисля,че от 16 нагоре, та дори от 17....Аз ако бях на твое место пари да ми даваха нямаше да преспа с някои е така заради спорта...
    А ти щом се замисляш..значи си добре
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си