нз искам ей тоя първия за махане на космите от лицето а пяк третия е хубав щотото е и за интимни зони..ае някой ако знае нещо да каже плс че май тва ми е желаниету за коледЪъ
amiii na mene pove4e mi haresva parviqt, a i spored mene i toi stava za intimnite zoni, i nz... az bih si zela parviqt.. ama po princip sam mnogo zle v izbiraneto na ne6ta 6toto nemoga da re6a... hahah... vzemi si parviq..
aide kato re6i6 koi pi6i 4e iskam da znam
Имам третия епилатор, който си показала.Но го ползвам само за краката, защото ми е непосилно подмишниците и триъгълника.Наистина много боли, но пък се свиква на краката.Цената няма да ти я казвам, виждаш я колко е.Ако имаш повече пари те съветвам да си вземеш някой по-скъп на Филипс с охлаждаща приставка, но не знам колко помага това.
Първото не е епилатор - не скубе космите, а ги подстригва! Т.е. все едно си се обръснала
Иначе аз имам втория, само че моят не изглежда точно така защото е купуван преди доста време и сега са сменили дизайна. Искам само да кажа, че съм много доволна. Ползвам го за крака и мишници, а преди и за бикини линия, но сега нямам достатъчно време да се занимавам с тази зона (просто с епилатора е голяма играчка и изискава време).
Абе с други думи казано - Щом е Филипс е добър! \/