.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

тъжна съм много....

От няколко месеца харесвам едно момче,което за съжаление не познавам лично.Харесах го и го забелязах,защото той 1000 пъти ме заглеждаше и станаха и някои други неща,кото ме накараха да разбера,че ме харесва.Аз от начало не гледах на него като на нещо сериозно (човекът е на 28 а аз на 22, движи си с едни изцяло мъжки компании и виси всяка вечер в едно кафене в квартала ,в който и дамата живеем.
    Та написах това предисловие,за да обясня как постепенно аз се "самозарибих" и много го харесах,определено като външност е мой тип.НО преди седмица-две минавайки покрай въпросното кафе ,го видях как седи и сваля две ученички от даскалото, близо до кафенето.Тази вечер видях същата гледка.....
    Стана ми много тъжно, излиза,че седи в тва кафене с приятелите си само, за да свяля някои скучаещи ученички (щото те се лъжат най-лесно).
    От една страна си давам сметка,че човек на неговите години не е нормално да си губи времето само по кафетата, и също така че дори и да бях с него,едва ли щях да го променя.
    Чувствам се много зле-излиза че за пореден път съм си правила илюзии за някой,че всичките му опити за сближаване с мен са били част от ежедневието му.
    Просто исках да споделя всичко това тук,защото благодарение на това цялото ми настроение в петък вечер отиде по дяволите

Град
    София
    Мила,
    по-добре сега да отиде по дяволите,отколкото по-късно,когато нещата са се задълбочили. Тъпо звучи,но си е така. Свиркай си с уста, щом до там е изпаднал,че на 28 да прави подобни неща...
    Smile!?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей,мила.Тъжно е ,това че за 22-те си години не си съумяла да разбереш,колко несправедлив е живота,как в дадени моменти ни прави невероятно щастливи, пък в други все е дон се срива върху нас...

Няма причина да се самообвиняваш, за това че си наивна.Все пак ти познавш това момче,че дори и мъж само визуално, не те имал иразговор,дори може би не сте се запознали офииално.

Е,радвай се,че си имала възмоността,макар и малко късно да разбереш що за човек.Според мен от тук натакък няма смисъл да се зарибяваш допълнително по него.Явно той си има странии преоритети и може би живота му, се обуславя най-вече над това да виси ежедневно по кафетата и да се сваля с ученичките...

Днес ще се забие с една, утре с друга и така,докато свят светува.Колкото и да го харесваш,се дистанцирай от него и спри да мислиш за него и за това,какви външни качества притежава.Визията понякога лъже,не си губи повече времето,а продължи напред.Това ще ти бъде за обица на ухото от тук натъ.Човек се учи от грешките,които допуска.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

благодаря за подкрепата,много сте мили, наистина като си споделиш мъката ти олеква!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Радвам се,че се чувстваш по-добре.Тук винаги ще срещнеш помощ,и отостаналите юзъри.

Горе главата,всичко ще се оправи,не се съмнявай в това.Продължавай напред където те очаква бъдещето и може би една нова,красива и динамична връзка.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    И аз се радвам че си по- добре въпреки че не съм помогнал с нищо аз съм малчу :P
    Стягай са мацко
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Може би,не си му дала повод че и ти го харесваш.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Не трябва и да му дава!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Не трябва и да му дава!
    \/
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

вече и аз мисля ,че не си е заслужавало да му обръщам внимание.В крайна сметка не търся "Иванчо -общия" (наистина се казва Иван).Аз самата нямам много време да вися по кафета,за разлика от него успях да завърша висше и сега работя и се доквалифицирам.Но на 28-30 според мен е нормално мъжът да е по-отговорен ,да мисли за семейство дори.Това което видях като начин на живот напомня по-скоро на безделник-сваляч.
    Определено ще ми е кофти докато се разделя с илюзията си за него,но ТРЯБВА!
    Благодаря за вниманието!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не си струва да се занимаваш с него, явно за него не си нещо специално.Пък и това, че забива ученички(мъж на 28 години) и постоянно виси в някакво кафене, не говори добре за него.

Град
    Търново.... Велико Търново
    абе няма ли си "www.grownupproblem.net" за тея неща ...... пффф 80% от контингента сме лапетии тук

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Забрави за петък вечер и за него!Ще намериш човек,който не зарибява скучаещите ученички по баровете!Ще намериш човек,който да обича само теб,на 22 си не си баба,млада си...не всичко на този живот опира до партньора..УспеХ!
    Правилно..

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си