- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче
Zdraveyte,pi6e vi edno otchayano momche.Ot okolo godina sum ludo vluben v edno momiche no taka i ne subrah smelost da i predloja da trugnem..Minalata sedmica otnovo se vidqh s neya,motahme se malko iz Blagoevgrad,az govorih pulni gluposti a dori ne ya pregurnah..Nakraq se pregurnahme silno,no samo tova...Mislya che i tya me haresva..
Molya vi kajete kakvo da pravya,makar che sum se zarekul sledva6tiya put da i kaja kakvo chuvstvam kum neya..no vse pak![]()
ami dr pat q gy6kai pove4e v skype q zaribqvai posle i kaji 4e q xaresva6 i..........ne6ata 6te stanat a 6to msili6 4e tq te xaresva togava ne se pritesnqvai smelo napred
Ми следващия път и приготви по-специално излизане (такова каквото тя ще хареса) накарай я да се влуби в теб по тоя начин и ще видиш че накрая ще скочи в теб![]()
+ 1Първоначално написано от midle
![]()
...she needs a golden calculator
to divide the time it takes to look inside
and realise that real guys go for real
down-to-Mars girls... (*)
…♥...Panic At The Disco♥...
Mnogo vi blagodarya za pomoshtta,no ima edin problem..Ne sum se celuval dosega,vsushtnost ne sum imal gadje i ne znam,sigurno shte se izloja pri celuvaneto i se pritesnyavam..
za celuvane nqma opredelen na4in taka 4e prosto q celuni, az sam sigurna 4e 6te se spravi6 mnogo dobre i 4e na neq 6te i haresa i 6te prodali, vsa6tnost ti ako ne i kaje6 tova tq edva li sama te razbere taka 4e ne se 4udi mnogo a deistvaiii!Първоначално написано от daniel_nj
aide useh s neq a za tfa s celuvaneto- nqma opredelen na4in za celuvane.. lesno e \/
i posle pi6i kakvo e stanalo 4e iskam da znam![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Най-добре говори открито с нея. Признай какво чувстваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аз ли съм единствения човек който не е предлагал на нито една през живота си "обичам те хайде да ходим" LoL kaто се сетя за тая реплика и ми иде дасе напикая от смях .... ако усетиш някой по така момен опитай се да я целунеш ако и тя те целуне сте си заедно
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Най-добре е да търсиш знаци дали тя те харесва.Например дали те гледа в очите като говориш, срамува ли се от теб и т.н![]()
:P Споко бе човек,вси4ко ще си стане, ти просто си доближи устните до нейните и я целуни.УспехПървоначално написано от daniel_nj
![]()
![]()
И аз бях така,момчето ме попита дали мога да се целувам,аз казах незнам и той ме целуна. Не беше зле ммм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти имам пробелемитеЗеми я награби едно хубаво какво му мислиш още .ТЯ след като се е съгласила да излезете и чак да я прегърнеш значи те харесва бе пич!Действай!!!
![]()
като излизате и подари цвете гушния в скаипа и прави комплименти ако тя седи като дърво и няма никаква реакция бягай
и без искаш ли да си станем гаджета супер смешно поне за мен![]()
![]()
![]()
E da de,no nie se poznavame ot godina nasam i tya znae che mnogo ya haresvam i predi se pregrushtahme se postoyanno a sega edva edva za dovijdane.. az po skype sum i kazval kolko mnogo ya haresvam no samo tova..ne znam sled 1-2 sedmici 6re ya pokanya i togava veche shte ya celunaПървоначално написано от kifla
защо просто не пробваш да поговориш с нея и да и кажеш какво чувстваш ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ми мойто мнение е просто,когато излезнете да бъдеш естествен кажи й какво чувстваш....хвани я за ръка ако се дръпне тогава....може и впечатленията ти да са погрешни, но при ценувка ако се дръпне вече е друго щото не всяко момиче е готово така де се нарече да се целуне с момче,което харесва ако ми хващаш мисълта.а може просто да си й симпатичен а не да те харесва ама ако опиташ няма да сгрешиш
за това като я видиш и излезнете ДЕЙСТВАЙ
![]()
И НАЙ ВЕЧЕ БЪДИ ДОБЪР ФР ТОВА СЕ ОЦЕНЯВА НАЙ-МНОГО
![]()
Еии ! Не чакай 1-2 седмици ... ще вземе да и минеСериозно ... покани я
най-късно след 1 седмица... и се опитай с държанието си да и покажеш какво чувстваш, а когато тя го разбере - затвърди го с думи ... с една пргръдка ... и с една целувкаСигурен съм, че ще мине перфектно
Искрено ти желая успех !
![]()
Всичко ще си дойде на място,щом се харесвате![]()
ще си дойде на мястото ако някой направи първата крачка - признаването на чувстватаако и двамата си мълчите...най-много да изчезнат чувствата ви за тва не чакай а ДЕЙСТВАЙ!!!