Тоя въпрос ме мъчи..Как са при вас нещата,знам че при всеки е индивидуално,защото хората са различни но...Той прави планове да сме заедно винаги ...Да не се разделяме,да се жениме и още абе такива глупости говори..Кара ме да му обещавам че никога няма да скъсаме,както ми обещава и той.Аз разбира се такова нещо не мога да обещая,щото то не зависи от мене...А от времето каквто покаже..Той ми казва че той никога нямало да ме скъса..Че тази която щяла да му каже "край" съм щяла да бъда аз..Изобщо много неуверем ми се струва..Казва ми че никога няма да му омръзна и почваме да спорим..Защото аз му казвам,че сега още в началото е нормално да мисли така,но след 2-3 или 10 месеца вече може да му омръзна и да си намери друга..А той заявява че за него деуго момиче няма,че без мен не може да живее,че аз държа ключа към негово сърце..И се вкарва в такива некфи луди филми...Като му кажа това и на него,той казва че ми идя от вътре да ми говори така,защото много ме обичал,не имитирал нещата във филмите и така.Проблема не е дали се съмнявам в това което казва.Аз му вярвам,знам че ме обича,макар че преиграва понякога с тия изрази "Ти държиш ключа към моето сърце" .... Малко е егоист от време на време..Егоист чак не,ама понякога на там върви..Както и да е,това е друга тема..Та въпроса ми е,щото мене много ме е страх въпреки всичко да не му омръзна,или той да ми омръзне..След време естесвено,сега сме супер щастливи,щото все пак от скоро сме заедно..Но незнам..Винаги ли се стига до раздяла?Не може ли просто вечно да сме заедно?И аз го искам,но не вярвам да стане,не съм сигурнва в това както е той.Той гледа много оптимистично на нещата,а аз според мен съм си типичен реалист.."Винаги щял да ме обича"Възможно ли е?Никога да не спре да ме обича,никога да не му писне от мен и да погледне друга,вие как мислите?Колко ви е била най-дългата връзка и винаги ли се е стигало до раздяла поради факта че сте си омръзнали и любовта,привличането вече го няма?Не питам как да си разнообразим връзката,такива теми има много,а и в момента е много разнообразна..Аз мисля за след време какво ще стане,сега както казах съм по хаппи от всякога.. Та,много ми е интересно колко време ще се задържим заедно без да си омръзнем и без да спрем да се обичаме (другите причини поради които можем да скъсаме ги изключвам)Сега говоря само за тези 2 неща...Мерси на тези които ми прочетоха малко безсмислената тема..Исках най-вече да споделя страха си,който сигурна съм и той изпитва..И да ви питам при вас как е било,изкажете някой коментар .Мерси :P