- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идолите на днешната младеж...
Само някой слабохарактерен и малодушен човек би променил ценностната си система с едно щракване на пръста...
със сигурност не е "парите над всичко"Първоначално написано от exploitedteen
Ami Botev i Levski nemogat da budat idoli na nqkoe krasivo i savremenno feshun mace nali ? extreme_ kakvo protiv Paris ima6 mili4kaТя е толкоvа красиvа и е постигнала многу не6та.Пее много хубаvо и играе във хубаvи филми осvен тоvа е suuper красиvа
![]()
٭°●l{yкŁĨt
и аз си правя труда да обяснявам...Първоначално написано от **kissable**
Ami HoRa ни6тО прУтиФ nqмЪм за ПъРиС Х1лтЪн феЕеее тя е superскЪъъPppPppP~~~~~
![]()
За бога **kissable** замълчи!Неадекватна ли си не те знам,ти си ебаси плоскоумното същество!
Да имаш идоли е глупаво.
Да не отдаваш значение на парите също е глупаво.
Нямаш пари - нямаш и дом, и храна, и дрехи. Без пари на практика нямаш и живот.
Живеем в суров капитализъм. Който е малко по-умен, по-находчив и по-приспособим е достоен за уважение.
Като човек може да си 0 и пак да си постигнал много и да всяваш респект.
И наистина, кой образован и способен човек ще си стои на гъза и ще мисли, че духовното не зависи от материалното.
За да станеш добрия, човека, който помага и дава, преди трябва да си бил агресивен, да си мачкал и тъпкал, да си угаждал. Така се стига до определено ниво, когато на теб ще слугуват и когато вече може да си позволиш да даряваш.
"Трябва да сме животни за пред хората и хора за пред животните, ако искаме да оцелеем"
Така казва един мой приятел..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Някой да е казал, че парите не са важни? Просто не са най - важни.
Така е. Обаче са в челната позиция.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Какво му трябва на един човек...?
На мен лично ми трябва любов, спокоен живот, приятели и.. пари.
Мисля, че всяко едно човешко същество се нуждае от тези неща. Първите 3 са ясни. А от пари се нуждаем, за да се храним най-малкото. Не може само ябълки от дръвчетата да хрупаме.
И на мен ми се вижда глупаво.Да имаш идоли е глупаво.
Аз лично нямам идол.. Не смятам, че трябва да подръжавам на някои или пък да целя да направя същото като него...
exploitedteen написа:
не ми пука...
всеки може да следва такъв модел на поведение, какъвто иска... :
Прогрес му се вика на това
аЗ сЪм НаПъЛнО сЪгЛаСнА с нЕя![]()
![]()
![]()
![]()
JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<
ЛялЯля...) ;Pp
от всичко дотук разбрахме, че е прогресивно да простееш на мах, да се интересуваш само от пари и да не те "еня" за "тия там тъпаци", дали живота си за българската свобода...
Като припомняте за велики дейци и сочите другите с пръст, не изтъквате себе си. Тръгнали сте да мрънкате, че никой не бил като Ботев и Левски - ами защо не съберете чета с/у крадците в министерството (а.к.а. цялото министерство)? Защо не започнете активни действие с/у това, което е нередно във вашите очи? Просто в днешното общество това е невъзможно. И това не е изцяло негативно - ако всеки започваше малки възстания и т.н., за да защитава идеалите си, независимо какви са те, мисля, че България пак нямаше да е особено приятно място за живеене.
И, не, човек не може да бъде щастлив без материалното. Може да не си милионер, но има едно финансово положение, до което трябва да стигнеш, иначе просто няма как да живееш пълноценоо, имайки предвид, че плащаш ДОРИ и за да пиеш вода.
За идолите (да си дойдем на темата) - хората наистина не умеят да ценят качествените неща. Няма нищо лошо да слушаш музиката, която вие плюете. Лошото е, когато слушаш само нея. Лошото е, когато се изсмееш на идеята да се отиде на театър и да кажеш, че за тези пари ще отидеш на мач. Лошото е, когато най-близкото до книга, което си прочел в живота си е Хай Клуб. Мисля, че разбирате какво имам предвид...
-- Ох, нямам нерви за повече. Следва продължение...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
^ Мисля, че това е първият път, в който съм съгласен с теб![]()
Аз искам да стана принцеса, какво знаете вие.
Уилям да ме чака.![]()
Нямам идоли, но определено има хора, които уважавам. Хората се мерят, според делата им, нали така. Да, днес няма воини, рицари... , но има достойни хора, успяващи в сферата си.
a така!!Първоначално написано от Desi_etnies
Емиии и да прайте и да не прайте теми.. тва е положението!! Ще има ВИНАГИ емоу-кидз
чалгари фешънии ии така и такааа. Ще има и хора които ти казват,че няма да се разчувстват нито на 1 нито на 31 клип
. А ще ги има и такива като тебе (създателя на темата) които ще се възмощават и възмощаваа!! Съжалявам мн..знам че ако не са били тези хора сега щяхме да духаме на някой турчин пфф... Амаа какво да направя имам си др..идоли (както казваш ти) а и всеки някъде в себе си уважава Ботев,Левски...
Не се впечетлявай толкова от днешната младеж!! И по-точно от идолите ни!! Такива сме и такива ще си ост!!
Май се поолях с тоя пост ама карай
![]()
Като не си намерила рицар, не значи, че нямаПървоначално написано от be_true
Рицари има![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
^^Нима няма такива хора?
What you give is what you get!
честно казано мислил съм над това... и рано или късно ще го реализирамПървоначално написано от exploitedteen
бих се отдал изцяло в лоното на природата... да живея край гори и поточета и да си чистя зъбите с корени на трева... а когато видя емо кид, фешън и т.н. да се "боря с несправедливостта" и да му смачкам главата с приклад от стара черешова пушка![]()
Не мога да разбера защо пък се захвана за Менсън...хаха.Това, че се облича еди-как-си и е развратен не му пречи да е творец, да прави хубава музика и т.н.На него не му пука как се облича явно.Както казаха по-горе - всеки има право да му бъде идол, който иска...Защо толкова се впрягаш, че на някой му е идол Менсън или пък Азис?Какво значение има за теб?Поредния, който изразява възмущението си...а всъщност няма за какво.Едни се възхищават на едни, други на други...
Относно идоли - нямам идоли.Възхищавам се на хора като Левски, Ботев и други герои на България.
Менсън пък трябва да е благодарен на Трен Резнър, че така хубаво му оправяше албумите и го продуцираше.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Същински Дон Кихот.Че и Тарзан в същото време.За да се бориш или налагаш каквото и да е ,трябва да имаш последователи .Иначе е смешно и безмислено,защото един глас не е глас.А за 'лоното на природата' дано знаеш какво говориш.Първоначално написано от bboy_bunker
Цел?На мен ми трябват само здраве ,щастие...любов(нека спада към щастието),другото се купува.
Идоли нямам.Идола е някой друг все пак,и по какъвто и начин да го следвам аз си оставам аз,а живота-мой.
За Левски?Няма 'последователи' в днесшно време?А някъде да си чел/видял/чул,че цял народ робува на историята,така ,че всяко следващо поколение е копие на предишното ,последователи на свой освободител,водач и тн?Важното е ,че това име,както и много други са незаличими от историята ни,и не би трябвало да има българин,който да не знае на какво се дължи това което сме днес.
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ЕВРИКА !Първоначално написано от tuka6na
От 4 страници се намери някой, който да разбере за какво иде реч...
П.П. Само да ти кажа, че не е нужно за всяко нещо да имаш последователи![]()
Добре... а аз бих станал джудже, за да остана на саме със Снежанка... за съжаление и двамата знаем, че желанията ни няма да се реализират и няма да ни се наложи да го докажем, следователно няма проблем да го пуснем във виртуалното пространство без страх, че ще изглеждаме неубедителни. Е, поне моето желание е такова - твоето определено е неубедително... и смешноПървоначално написано от bboy_bunker
Ти, както и аз, както и всички останали юзери, знаят, че това ти изказване е напразно хабене на клавиатурата.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Що пък да е неубедително?!Не мсилиш ли, че днешното поколение може би мечтае за спокойствие, тишина, някъде далеч от товара на града...Първоначално написано от Sam90'
Вярно, преувеличено е това да си чисти зъбите с коренчета от трева...и все пак, някоя хижичка или бунгало високо в Родопите....звучи добре нали?!
И говоря от личен опит, защото съм родом то Смолян и имам вила над града...обожавам спокойствието там и е много вероятно да се преместя там по някоето време...така че не звучи нито смешно нито неубедително неговото изказване!Даже напротив...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns