- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идолите на днешната младеж...
Първо, не съм ти пич - женска съм.
Второ, форумите са създадени точно за това, да се обсъждат проблеми.
Трето, амбиции? ВТФ, моите амбиции са да имам собствен дом, любящ съпруг, едно дете, приятели, на които да мога да разчитам и достатъчно пари да живеем нормално. Не искам много пари, искам достатъчно пари.
Знам какво е да имаш пари. Знам е и какво да нямаш. Преди няколко години майка ми имаше доста добре развиващ се бизнес, доста пари се изкарваха, гърбеше се из съветските държави. Е, баща ми изпи/раздаде/ а може би и скри парите. Сега живеем на кредит. Сега няма пари. Имало е момент, в който като отвориш хладилника да няма НИЩО. Така, че моля те, не ми говори за пари. До гуша ми е дошло.
Четвърто, ще виня когото си поискам. Медии, управляващи, тийновете..
Пето, не ми трябват кинти, за да имам приятели и мъже.![]()
Това да си богат не значи щастлив.
Представите ти са толкова клиширани. Научете се да мислите сами!
Нещо споменаваш, че сме асоциални. Всъщност аз отхвърлям обществото.![]()
И да ти кажа, турци и цигани не мразя чак толкова. Циганите дори ги уважавам отчасти, щото знам много свестни хора между тях. И не знам до къде стигнахме щом турците започнаха да мразят своите. Защото познавам и такива хора.
И се изисква елементарна култура да знаеш историята си.
И в училище на нищо не ги учат. Евроглупости, работа с компютър, самоотбрана, 2ри език от 1ви клас.. Племенничката ми в 5 клас не знае, че България се пише с главна буква!!!!! Какви са тия даскали, как изобщо са я пуснали да стигне чак в 5 клас?? Клатят си краката и са субективни. Това дете и бъдещето на България. Но иначе знае всички песни на Анелия, Азис и дори и разни хип-хоп парченца.
Ето за това ме е яд. И толкова се паля.
А ти се научи да пишеш, моля ти се.
Срамота е.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up