Цитирай Първоначално написано от bungle
Ебати идеала - богат и известен.
Точно това ме дразни.
Човек може да е щастлив и без да е богат и известен.
Ама в днешно време никой не си го и помисля.
Идеалите са страшно изопачени.
Всеки гледа какви далавери да направи, за да има кинти. И нищо друго няма толкова голямо значение.
Другата крайност е пък като имаш някакви пари, да отидеш и да ги изпиеш. Да черпиш кьораво и сакато,за да си "известен".
О, да, или се бъхтиш цяла седмица, за да отидеш на някое парти и да шмъркаш до зори, 'щото е "яко".

Това са моите лични наблюдения.
Сори пич, ама наречете ме материален, но не виждам как човек е щастлив без да е богат? Точно думи на човек без амбиция
Що ли си мисля, че хората са винаги по-щастливи, ако могат да си позволят всяка глезотия , която им се прииска?
Да, нормално е да знаеш , повече за разглезения американския поклио.
И моля моля, не ми вини само хората. Вини ми МЕДИИТЕ.
Напоследък, яката тенденция, медията да си налага мнението и всеки 3ма от 4 да го приемат за вярно. Също така не забравяй, че онзи разглезен американски пиклио е постигнал доста пвоече от теб в живота И че той само ще штракне с пръсти и ще има 1 туфа хора, който да му обръщат внимание , може да спи със всяка 2ра когато си поиска,докато ти се мъчиш за това месеци , дава парите с който ти се храниш цял месец само за паркинг.
Сори пиц, но вече не е преди 200-300 години. Доблест? Чест? Смях в залата. Всичко е пари пич, склонен съм да се възхищавам повече на някой разглезен богаташ, отколкото на някой "умен" революционер, дето са го гръмнали още като е имал жълто около устата.
Всичките ми такива, отхвърнели от обществото , не социални типове, седейки си пред мониторите възхваляващи се на някой чичко, който е живял преди още техния пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра дядо да е бил заченат и споделят неговите ценности са ми много смешни.
Ако, излез на вън. Отдавна качествата, който са се ценели тогава не се ценят сега и нямат реално приложение.
И бай дъ вай, тая година големите националисти, що не ги видях на пешеходния поход в почит на Левски? Май, въорашени с евройопедията (нямам нищо против еврейте, просто така е по звучно) и пишещи "мърдости" в някакъв пробит форум (баш като ОдърДименшън), колко мразят турците и казват колко почитат революционерите, е по-лесно отколкото да се поизпотите малко?(Ау, няма да ви хареса гаджето, че мн ше' миришете)
Ае у лево.
Темата е повече от безмислена. (Ала сбирка на интелегенцията на форума, обсъждаща колко пропаднали са хората.)
Като не можеш да си умна и безкрупулна амфибия, си оставаш бачкатор, колкото и умен , честен и доблестен да си.