Като припомняте за велики дейци и сочите другите с пръст, не изтъквате себе си. Тръгнали сте да мрънкате, че никой не бил като Ботев и Левски - ами защо не съберете чета с/у крадците в министерството (а.к.а. цялото министерство)? Защо не започнете активни действие с/у това, което е нередно във вашите очи? Просто в днешното общество това е невъзможно. И това не е изцяло негативно - ако всеки започваше малки възстания и т.н., за да защитава идеалите си, независимо какви са те, мисля, че България пак нямаше да е особено приятно място за живеене.

И, не, човек не може да бъде щастлив без материалното. Може да не си милионер, но има едно финансово положение, до което трябва да стигнеш, иначе просто няма как да живееш пълноценоо, имайки предвид, че плащаш ДОРИ и за да пиеш вода.

За идолите (да си дойдем на темата) - хората наистина не умеят да ценят качествените неща. Няма нищо лошо да слушаш музиката, която вие плюете. Лошото е, когато слушаш само нея. Лошото е, когато се изсмееш на идеята да се отиде на театър и да кажеш, че за тези пари ще отидеш на мач. Лошото е, когато най-близкото до книга, което си прочел в живота си е Хай Клуб. Мисля, че разбирате какво имам предвид...

-- Ох, нямам нерви за повече. Следва продължение...